Hamisse Dun geceden beri bebegim hareket etmiyor kızlar dün gece cok hafif hareket etti sadece sabah cikolata yedim uzandım dürtüyorum tepki vermiyor
Dilekcnkn Hamisse Ilık bir duş al tekrar tatlı birşeyler yiyip soluna 1 saat kadar uzan baktın oynamıyor hastahaneye git canım
Evrim1906 Hamisse seni korkutmak istemem canım acile git biran önce belki uyuyor olabilir ama tedbiri elden bırakma
Aysel_poyraz Artik eskisi gibi alanı geniş değil yeri daraldiğindan haraketlerinde azalma görülebilir
minikprensimmmm1234 Hamisse Canım strese sokma kendini çünkü bazen benim ki de öyle hareketsiz kalıyordu korktukça daha çok hareketsiz kalıyor gönlünü ferah tut dua aç telefondan dinlet inşirah suresi dinle baktın olmuyor 1 saat bekleme git doktora için rahatlasın
Evrim1906 Hamisse korkma tatlı bişeyler ye duşa gir sol tarafına uzanmadan önce biraz yürü o zaman takip et ritmik hareketlerle karnına vur inşallah bir sıkıntı yoktur canım haber ver Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hamisse minikprensimmmm1234 Tesekkür ederm Allah razı olsun nstye girdim cok sükür bi sıkıntı yok strese girdim ondanda oynamadı muhtemelen 😌🥰
Hamisse Evrim1906 Aminn Allah razı olsun nstye girince tekmelemeye başladı stres yaptm ondan oynamıyordu belkide 😌
Mrymonek Öyle olunca karnıma elimle kasır gibi masaj yapıyorum tepki veriyor uyuyorsa da canm sende dene 😊