HaticeBerkayBalat3103 @Meryemcelikaliyeva canım 21.ci haftamda detaylı ultrasona girdim bebeğimin bütün organlarına bakıldı 1 saat sürdü neredeyse doktorları çok iyi bana göre bakarken Bi yandan sohbet de etmiştik doktorla esenler özel güney hastanesine gidiyorum ben ücretide 400₺ kendi kadın dogum doktorumda burda zaten gayet memnunum 😊🙏
inva Meryemcelikaliyeva Rica ederim benzer fiyatlı yine ümraniyede bir doktor varmış adı Erbil Çakar sanırım o da 320₺ Bakıyormuş Zeynep kamilde periontoloji uzmanıymış ümraniyede kendi yeri varmış dilerseniz bunuda araştırabilirsiniz 😊
sumeyyearas Bölge hastanesi 500tl Daha 2 hafta falan oldu yaptıralı Orada takip edilenlere 500 Ayrıca 630 gibi bir şeydi
mnurtrk Prensannesi14 medipol Çamlıca hastanesi bazı kurumlarla anlaşmalı örn: Toki, Altur, Atlas jet vs bir sürü var gir kontrol et sitesinden anlaşmalı kurumları eğer eşin ya da sen o kurumlardan birisinde çalışıyorsanız %20 indirim uyguluyor
Meryemcelikaliyeva Deletedmom72727 fiyatlar neden bu kadar değişiyor onu anlamadım ama teşekkür ederim size 🙏🏼🙏🏼
2022Busra minikkoalaam Erdem hastanesi için soruyorsanız, İnternetten alıyorum randevuyu çoğunlukla oluyor. 1 hafta öncesinden bakıyorum. Çam ve sakura hastabesine bende bulamıyorum talep oluşturup bekliyorum boşluk olursa diye.
Omerhatice Mkmarzu çok memnun kaldım ben ☺ bende doktorumun tavsiyesi üzerine gittim.. en ince detayına kadar söylüyor anlatıyor güler yüzlü bir doktor.. 😊
incimercan Meryemcelikaliyeva Gaziosmanpaşa’da başarı hastanesinde yaptırdım, 500 TL. 22. Haftamda yaptırmıştım