Neriman64 Aralık sonu anneleri neler yapıyorsunuz başladınız mı alışverişe tekmeler iyice güçlendi kızcemin sizde nasıl durumlar🥰🥰
Gul_111 Neriman64 biz başlamadık daha bu hafta yavaş yavaş kıyafetlerine bakalım diyoruz siz başladınız mı ?
evetbenavukatiyim Neriman64 Günlerimiz nerdeyse aynı sayılır siz 3 gün daha öndesiniz ama ben öyle güçlü tekmeler hissetmiyorum hala 🤷🏻♀️
Neriman64 Gul_111 e bebekten birkaç biseyler aldım puset Örtüsü minderi falan aldım toplu genel alışverişe baslamadim henüz 🥰
Neriman64 evetbenavukatiyim sizde yeni yeni başladık hissetmeye hepsi aynı olmuyor hareketleri normalse sizde başlarsınız birkaç güne 💗💗
alyaninannesi2 Son 92 😬 eksikler bitmiyorr. Acemilik var ne alsam acaba üşür mü bunu da alsam mı aman bu gereksizlerle günlerim geçiyor valla.
Eslemkusun_annesi alyaninannesi2 aynıyız ne güzel bende zaman geçsin diye hemde kızım üşümesin diye battaniye örüyorum ona yumuş yumuş 🥰
Neriman64 alyaninannesi2 yavaş yavaş alın doğduktan sonra duruma göre de tamamlansıniz eksiğini göre 🥰💗💗
Eslemkusun_annesi Neriman64 bende öyle yaptım ipin kendisi beyaz içinde pembe ve lila puantiyeler var çok güzel oldu