cahillesohbetikestim Hamileliğimi ilk öğrendiğimde kalp atışı için gün saydım sonra cinsiyet için sonra yolun yarısı 20. Hafta için çok şükür zaman geçmiyor derken sonunda bunu da geçirdik şimdiki hedefim son 99 😁🤣🥰🦁🧿💙
Edshgl cahillesohbetikestim bebeğinin hareketini hissettin mi? Benim ki 19+4 ama evet bu bebek hareketi dediğim bir şey olmadı. Belki de diyorum çok fazla net bir şey beklediğimden mi hissetmedigimi düşünüyorum.
Mom62266 cahillesohbetikestim ben de 20. Haftadayım kaldı 140 gün 🌸 bide cinsiyet öğrenseydik iyi olurdu
elifshm96 cahillesohbetikestim Benimde öyle :) 103. Günüm tekli rakamlara inmeyi heyecanla bekliyorum ama asljnda 39 da falan yaşam 38 de gelme ihtimaline karşı günümüzü öyle de sayabilir çoğu bebek 40 haftayı beklemiyor:)
cahillesohbetikestim Edshgl çok şükür hissediyorum canım 17de ufak ufak başladı 19 dan beri tekmelerini hissediyorum 🧿💙
piinaarr Edshgl benim gibi belki plesenta ön duvardadır bende hissetmiyorum çünkü plesenta engelliyor hareketi
Meryemce92 cahillesohbetikestim Bizde son 137 aramızda 3 gün var tahmini doğum 9 şubat dedi doktorum 😊 son adet tarihim 5 mayıs benimde hedefim 99 🤪
Halime04 cahillesohbetikestim Maşallah ikimiz aynıyız inşallah diyer anneler gibide sağlıklı bi şekilde kucagımıza alırız🥰