Biranneadayiiii Canim anneler ishal oldum 3 gündür hiç bir şekilde geçmiyor bı önerisi olan var mı şunu yaptım kesinlikle geçti diyen var mı yardım edin lütfen napsamda geçmiyor 😭
Azizinannesi2 Biranneadayiiii geçmiş olsun canım bir kase yoğurda 2yemek kaşığı nişasta koy karıştır onu öyle ye hemen etki edecektir
Biranneadayiiii Yalcnnaysgll ilaç kullanmaya başladım bende reflor adında bi toz günde 3 defa diyor içtim ama hiç etki etmedi size hemen etki etmiş miydi ☹️
Halilarife Bnde sürekli oluyorum kesinlikle hazır su için eğer mümkünse hastanede boş serum taktırın ve muz, patates haşlaması, tuzlu çubuk kraker yiyin 😊😊
Yalcnnaysgll Biranneadayiiii maflor şase probiyotik verdi bunu yoğurda katıp yedim bide buscopan verdi onuda 2 gün kullandım düzeldi canım
Halilarife Biranneadayiiii bildiğim başka yöntemlerde var ama hamile iken olur mu bilmiyorum, yoğurda kuru çay atıp yemekte işe yarıyor
Yesimiko- Biranneadayiiii yoğurda bir kaşık nişasta koy geçiyor . Ya da bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sık ye o da geçiriyor. Geçmiş olsun
Biranneadayiiii Yesimiko- türk kahvesi ve limonu denedim bide yoğurt nişastayı deneyim teşekkür ederimm
Bsrkrc Biranneadayiiii ben de geçen olmultum ili gün geçmedi 1 yemek kaşığı kahveye yarım limon sıkıp biraz su koyup içtim anında kesti. Yarım çay bardağı içtim ben
berram41 Biranneadayiiii canım bir kase yoğurda Bi yemek kaşığı kuru çay at karıştır ye genelde hemen kesiyor Bı dene istersen cok gecmıs olsun