Kadernur12 Gunaydin kizlar bebegimin hareketleri ile vajinamda baski hissediyorum ve hafif sızı oluyor nedenini bilen varmi biraz korktum bu arada 34+3 haftaligim
Prettywoman91 Kadernur12 oluyor o normal canım. Bazen insanın bağırtıyor bile. Kafası aşağa dönük yan olunca özellikle aşırı baskı yapıyor. Endişe etme kontrolünde doktora söylersen normal olduğunu söyleyecek zaten sana :)
ay-se Kadernur12 bende de dün oldu böyle kalbim vajinamda atıyor gibi (töbe töbe kusura bakmayın böyle tarif ettim) hissettim hatta post açacaktım yakın haftalarımız sonrasında da geçti
Gnlcngz BEbek büyüdüğü için oluyor. O haftalarda kilo artışı hızlı. Bende de olmuştu. Bıçak saplanması gibi oluyordu ara ara doktorum normal olduğunu söylemişti ama yine de siz doktorunuza danışın.
Bsrkrc Kadernur12 korkma canım aynı haftadayız ben de bi kaç hafatdır oluyor geç muayene oldum hem sordum doktora bebek kilo aldığı için ve vajinaya baskı yaptığı için normal demişti kanaman, suyun gelmiyorsa veya geçmeyen bel kasık ağrın yoksa korkma 😊
CaglaBe Bende 31. Haftadayım bebegin hareketleri hep üstte hissederdim simdi asağıda hissediyorum anlayamadım