Bugün doktor kontrolum vardı çokta iyi geçmedi zaten hep söylüyordu amniyon sivin fazla diye erken doğum olabilir dikkatli olmak diye progesteon sonra prulokton iğne vs ilaclarimi en başından beri kullanıyorum zaten bugün daha ciddi konuştu ve bebeğim midesini kapalı gördüğünü söyledi bunu detaylı ultrasonda da diğer doktor söylemişti ama sonrasında gördüm mideyi diyip rahatlatmisti kendi doktorum mide konusunda yemek borusunda sorun varsa da sıvı artışı yapar dedi ama bizde Rh uyumsuzlugu var oda bazen amniyon sıvı artması yaparmış.. perinatologa yönlendirdi bide o bakacak çok üzülüyorum bebeğimde mide yemek borusu rahatsizligi vardır diye erken doğum için de ayrı üzülüyorum bide akşam kayinvalidemle eşim kavga etti kayınvalidem çok ağır konustu bende dayanamadım ağladım üzüldüm artık bebeğim sağlıklı olsunda kaynanaymis oymuş buymuş umrumda değil tabiki ama patlama yaşadım yani durduramadim kendimi ağlarken zaten içim dolu dolu kızlar Allah’tan başka bizi anlayan olamaz bunu zaten biliyoruz ama kimse den sizin hassas olabileceğinizi yüreğinizde nasıl bir ağırlık taşıdığınizi asla anlayıp destek olmazlar saat 5 olacak bunları düşünmekten uyku falan yok zaten bu şekilde benm gibi sıvı fazlalığı yaşayan, buna rağmen normal vaktinde doğum yapan, sagliklica bebeğini kucagina alan annelerim varsa bir destek bı umur ışığı olur banada yüreğim ferahlar 🙏❤️