kuzeyinannesi2 Guzelyuvam Aysemin54 poncikveannesii Guzelyuvam ay hadi bakalım rabbim hayırlısını versin de Ben kız olsun çok istiyordum. Tam net olarak ne zaman öğrenirim. Yani kaçıncı haftada
Glr_123 poncikveannesii bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz https://resimyukle.io/g/wG03wwSwQ4 14 haftalik olduk
poncikveannesii kuzeyinannesi2 Bende kız çok istiyordum içimden bi ses hep erkektir heveslenme dedi ikili testte çok sorduk bebekte açınca söyledi doktor büyük ihtimalle erkektir dedi sizinkyle benmki aynı nerdyse 😂
poncikveannesii kuzeyinannesi2 Söylemiyorlar genelde biz baya bi ısrar ettik bebekte açtı bacağını o yüzden söyledi doktor eğer belli olursa yazın mutlaka 😍
havvatolga kuzeyinannesi2 canim en iyisi doktor bilir sabret birazdaha banada burda erkek dendi ama kızım olucak aklin karismasin 😁😁
poyrazinannesi3547 kuzeyinannesi2 kafa yapısı erkeğe benziyor Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşAllah
Yoncayoncaaa kuzeyinannesi2 erkek gibi duruyo canım saflıklı sohhatli olsun annemın tecrubelerıne dayanarak soyledık bunu 😊❤️