gmzlpsln secoz ewet ewet oyle ii oluyo braz.pit pit vuruyo sanki rahat degilim duzelt kendini der gbi gelio bsna:)
yucelayse Sultann1603 benim kızım 36. Haftasında hala aynı 🤗 ilk hissettiğimden beri hiç durmadı maşallah çok hareketli Doğumdan sonra bizi yoracak gibi gözüküyor 🥰
iremcannn1907 Sultann1603 canım 26. Hafta benimde aynı maşallah diyelim 😂 salı günü kontrolüm vardı doktor bebeğin hareketlerinin en yoğun hissedildiği haftalardır, zaman geçtikçe azalmaya başlayacak yeri daralacak bebek büyüyecek kıymetini bil dedi 😂
Merve6hg Sultann1603 bizimde bu hafta hareketlwrde bi siddet olusmaya başladı,eskiye gore biraz daha fazla yani
Aycaaa571 Sultann1603 28+3 dıştan kımıl kımıl hiç durmuyot😄😄 yatıyorum 1 saat hiç durmuyor oranın dışında yer olsa tepeme çıkacak 😄
kiraz_8 Sultann1603 gayet doğal 32+5 im bazen benimle kavga etmek istediğini beni dövdüğünü düşünüyorum maşAllah benim kızda baya hareketli😍😁
Buket_dadas Alka kuzum ben 22 haftalıgım ve hafiften artık basladı hareketlenmeye bugün hissetmeye basladı tekme atargibi böyle hareketler var sende nasıl
Alka Buket_dadas bendede öyle canımda asıl sorma nedenim mesela bazı günler hissetmiyorum hemen korkuyorum. Sonra başlıyor gene. Gün boyu hissediliyor demek ki. Sabah ve gece genelde tekmeliyor ya da dönüyor.
Buket_dadas Alka aynen ekstra moralim bozukken uzanınca hissediyorum ama ayakdayken yada oturunca fazla deil sadece uzanınca ondanda deli gibi gülesim geliyor😂
Elcnbykckr Sultann1603 28haftayız bizde öyle cok hareketli hatta bugün gercekten hareketlerinden rahatsız bile oldum bi ara canım acıdı bi kac kez 😂 artık içerde ne yapıyorsa takla falan atıyor sanırım
Emineyavuz_53 Sultann1603 sen ileriki haftaları boşver çıkınca görürsün 😄 benim kızımda aynıydı şimdi masa üzerlerinden topluyorum
ElifB08 Sultann1603 bizde öyleyiz hele yan yatmaya durayım hemen derimi geriyor 🥲 birde bazen sırtını yaslıyor sanırım o bölge kocaman oluyor 😅