Milkshakee Batma oluyor ve sızlıyor gibi doğumla alakası varmıdır? Geçmek bilmedi canım çok acıyor.36+3
Merve-27 Milkshakee bende 37+3 üm aynı şekilde benim de oluyor kanala yerleşiyor doğuma hazırlıyor diyorlar son haftalarda öyle oluyormuş o yüzden heyecan korku karışık bende de
Tugba603447 Benimde aynı olmuştu ignelenme batma gibi aynı çok geçmedi nışanım geldi ondan bir kaç gün sonrada suyum boşaldı dogurdum
Merve-27 Tugba603447 kaç haftalık doğum yaptınız . Benim iki gündür böyle ve adet ağrısı gibi bazen bacaklarıma ağrı girip çıkıyor
Zeyyyn Milkshakee sürekli değil yorulunca fazla yürüyünce ayakta kalınca daha çok oluyor sürekli yatarsam daha az oluyor oda şeyden kaynaklı karın geriliyor derdik rahim buyuyor kasık ağrısı oluyor derdik ya bu seferde doğum öncesi kaslar sızlıyor bebek baskı yaptıkça
Merve-27 Tugba603447 hemen hemen benim gibi olmuşsunuz az kaldı demek oluyor bu çok karışık duygular içindeyim 😕
Kayla Yarın doğum yapıyorum ve benim de öyle. Çok normal doğumunuz yaklaşıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz 💐
Tugba603447 Merve-27 evet benim dogumdan bir kaç gün önce bi batma bi ignelenme oldu hatta bi ara yarım saat sürdü 5 dkk da bir 3 dakka da bir ignelenip durdu kasılmaymış o herkes farklı hissediyor demek ki ama öyle güzel bir duygu tadacaksınız ki anlatamam o evlat kokusunun muazzamlıgını
Tunammm 37+2 den bildiriyorum bende yürüyemiyorum artık acıdan kalçama bi ağrı giriyor vijinada batma devamlı bebekte çok aşagıda ve oynadıkça acıtıyor artık.. Galiba biz bu hafta doğururuz 🙄
Tugba603447 Zeyyyn hiç belli olmaz ansızım sinyali verebilir bir bakmışsınız nışan gelmiş bir bakmışsınız kucagınızda oyyy yumuşş yerim onu
DusunceBulutu Biz 34 haftalık olduk ve aynı şekilde 2 gündür vajinal batma var.bikini bölgemin hemen üstünde kıpırdıyor bu kanala girdi mi demek randevuya daha 12 gün var
Merve-27 Tugba603447 inşAllah benim daha ağırlarım devam ediyor adet sancıları gibi girip çıkıyor bakalım artık