Meryems1 Az önce bi tas ekmek dogradim corbaya 76yla hamile kaldım 74e düştüm 2 hafta önce 82ydim şuan kaçtım hicbi fikrim yok aşırı moralim bozuk durduramıyorum kendimi… :(((!
MMmerve_ Meryems1 kac aylıksın 🤣 ye kız bısey olmaz aman bende doymuyodumda sımdı mıde bulantısından yıyemıyorum
kuzeyinannesi2 Meryems1 bende çok Fazla yemek yiyorum 13 haftalık hamileyim şu iki haftada 6 kilo aldım
Gul-42 Meryems1 bn yıemıorum açım halbuki😔ıstahım kesıldı resmen 37+2 yım nedense cocuk cok kılo alıyor 40 kadar doktor 4 kılo olur dedı
Meryems1 kuzeyinannesi2 ozmna ben kilo veriyordum suan 28+1 bu haftalara gel görürüm seni valla öyle bi iştahım açıldı ki anlatamam
kuzeyinannesi2 Meryems1 benim hep açık ilk gebeliğim anne tarafında da eşimin annesi tarafında da ilk bebek her gelen bir şey yediriyor 😂😂
MMmerve_ Meryems1 olsun bence strese gırme ha asırıda yeme az az sık sık yemeye calıs hem mıdenıde bozmazsın ben cok yıyınce mıdem agrıyo
Meryems1 MMmerve_ anne tarafının yanindayim oyuzden bu kadar sık acıkıyorum çünkü kalabalikta istahim geliyor 😀
ctndg Ne mutlu size yiyebiliyorsunuz. Ben akşam sekizden sonra Ağzıma bişey suremem eğer yersem uyuyamam sabah ezanından sonra anca uyurum şimdi olduğu gibi. Reflü var öldürüyor beni.😭