Merhaba sevgili anneler 😍 doğum hikayeleri okumayı çok severdim acaba ben ne zaman doğururum acaba benimki nasıl olur diye düşünürken şuan prensesimin yanında yazıyorum 😍 22 Eylül sabahı eşim işe giderken lavobaya girdim nişanım gelmiş doktorumu aradım kanamam var diye nişanın gelmiştir kimileri 3 gün sonra kimileri 2 hafta sonra doğuruyor sancın olursa gel dedi. Tabi eşim onu duyunca işe gitmedi. Saat 8 gibi düzenli sancılarım başladı. Başta 30 dkda bir gelen sancılar saat 11e kadar bekledim kısalmasını en sonunda 10 dkya düşünce hastaneye gidelim dedik. İyi ki gitmişiz çünkü çok şaşırtıcı birşeyle karşılaştık. Hastaneye giderken ben hep yalancı sancı olduğunu düşündüm geri döneriz diyordum. Hastaneye geldik hemen nst bağladılar 10 dkda bir gelen düzenli sancım çıktı. Doktorum takip etmek için yatış verdi o sırada açıklığıma baktı malesef 1 parmak bile açıklık yoktu. Saat 3e kadar sancı çektim ama kendi sancımı suni sancı vermediler. Doktor tekrar muane etti ben o kadar sanciya açıklık var sanıyorum ama malesef hala aynı ve bebeğim daha aşağı bile inmemiş 😥 doktorum saat 5e kadar bekleyelim olmazsa sezeryana alabilirim istersen çünkü bu sanciya en az 6 7 cm açıklığın olması gerekiyordu senin hiç yok dedi bende 2 saat bile dayanamam şimdi alın dedim ama ne yazık ki saat 5e kadar bekledik. O son dakikalarda ölüyorum sandım 2 dakikada bi gelen sancı resmen nefes aldırmıyordu en sonunda doktor sezeryana alıyor dediler. Hazırlandım bi yandan korku bi yandan heyecan çok farklı bir duyguydu tarif bile edemiyorum. Ameliyathaneye girdik anestezi doktoru geldi iğneyi yaparken çok stres yaptım ama asla korktuğum gibi değildi sinek ısırığı gibi. Zaten hemen bacaklarımdan bi sıcaklık geldi. Başımda beni sürekli konuşturan birisi tarif ediyor şuan şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar diye. 10 dk geçmeden şimdi bi baskı hissedeceksin bebeği çıkartıyorlar dedi ben şok 😳 hiç bu kadar çabuk beklememiştim 🤣 sonra bi ağlama sesi ve ben iptal 😇 ben 37+6 sanıyordum doktor takiplerinde de hep haftasıyla uyumludu ama doktor bebeği çıkartınca çocuk doktoru bu bebek 40 haftalık demez mi 🤔 tırnakları uzamış ayakları buruşmuş ve benim minnoş kızım kakasını yapmış 😥 tabi ben hemen strese girdim kakasını yapmış olması bi problem yaratır mı diye. Bi kaç test yaptılar çok şükür hiç bi problem çıkmadı ☺️ bebeğimi yanıma getirdiler öptüm kokladım sonra kontrol için götürdüler. Ben 15 20 dk daha ameliyathanede kaldım. Sonra beni de odama çıkarttılar. Bacaklarımın uyuşukluğu geçene kadar hiç birşey hissetmedim yaklaşık 6 saat sonra tamamen uyuşukluk geçti saat 11 de yürütmek için geldi hemşireler. Canım yandı mı evet yandı ama normalde acı eşiğim çok düşüktür ona rağmen sadece ayağa kalkarken elimden tuttular sonrasında hep kendim yürüdüm çünkü ilkte kalkmazsam bir daha kalkamazdım kendimi biliyorum 🤣 hemşireler ebeler bile sen nasıl doğum yaptın hiç doğum yapmış gibi değilsin dediler hep ama bir an önce toparlanıp kızıma yetebilmek için dişimi sıkmak zorundaydım. Bugün 3. günümüz ağrılarım evet hala var ayağa kalkarken yatarken zorlanıyorum ama o minisimin kokusunu duyunca hepsi geçiyor 😇😍🌺 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Her noktasına kadar anlatmak istedim. Korkanlar için evet birini dünyaya getirmek gerçekten zor normal yada sezeryan farketmez ama sonrası gerçekten dünyada yaşanılabilecek en güzel duygu ♥️