Çok şükür bin şükür bugün kızıma kavuştum kızlarım 39+2 de geldi miniğim şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor suni sancıyla yaptım ben doğumumu. Bugün kontrol için gelmiştik doktora 3 cm açılmam vardı kanamam başlamıştı doktorum da riske atamam bekleyemem bugün alalım seni dedi suni sancıyla doğumunu başlatıcak dedi suyum da patlamak üzereymiş zaten bugün olmazsa yarın mecbur geliceksin dedi gel seni yatıralım alalım kızımızı kucağımıza dedi bende doktoruma güvendim ben kabul ettim iyi ki de etmişim 12 buçuk gibi suyumu patlattılar suni sancıya başladılar 15:06 da kızımı kucağıma aldım 2 buçuk 3 saatte kavuştum yavruma çok şükür sağlığımız yerinde suni sancı verilirken yaylamaya özen gösterin ben sürekli yürüdüm oturma kalkma hareketleri yaptım sancım geldikçe de ıkındım ilk 5 cm oldu yarım saat sonra 7 oldu 15 dakika sonra doğumhaneye aldılar kontrol edelim dediler doğum başlamış 10 cm geçmiş doktoru çağırın hemen dediler 3 ıkınma da verdiler kucağıma meleğimi ıkınma esnasında derin nefes alıp okumanızı tavsiye ederim sakin bağırıp çağırmayın olabildiğince nefesinizi tutun ve ıkının daha kolay oluyor inan ki sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sizlere 🥰😍❤