Neclam321 36+3 olduk Perşembe doktora gitcez ama bizde 1 hafta gerilik var kaçıncı haftada sezaryen doğum olur gelişim geriliği olup sezaryene kaçıncı haftada girdinizz 🥰
Mrvweeeeee Neclam321 2 hafta geriden geliyodu 39da sezaryan oldum ama geriden gelmesi sezaryanla alakasi yok normalde dogurabilirsin benim sancim gelmedi aciigim falnda yoktu bide o hafta kilo almams bebek oyuzden aldi riske atmadm bende
07-02-2019 YuvarlanamayanPandaa ay 37 + 4 te kac kılo kı alıyor acaba saglıkla alın kucagınıza bu arada
Neclam321 Aysel_poyraz Geri olduğu için kafam karışık 38 de doğum olsa bebiş 37 doğmuş oluyor küveze girermi endişesi var bende
07-02-2019 [silindi] kac kılo gorunuyor alıyor sezeryan a doktorunuz bu arada saglıkla alın kucagınıza
kadifemsii Neclam321 ilk sezeryan ise herhangi bir tehlike yoksa 40. Haftaya kadar beklenebilir ben 40+3 te olmuştum
Aysel_poyraz Neclam321 benim bebeğinde gelişimi 2 hafta önde doktoruma bebeğin haftasinin önde veya geride olmasinda bir sıkınti olurmu diye sordum hayir olmaz dedi
Cile8989 nilay-yigit benim kasilmalarim oldugu icin bana 30 haftada bakmaya basladilar ama 35 inde bakiliyor genelde
Bambis 07-02-2019 3 kilonun üstünde yeterli görüyor. 2 doktor takibi oldu. Şehir değiştirdikçe güvendiğim 2 doktorla süreci takip ettik biri 37 den sonra bakarız demisti diğeri 38 haftalık olmasını bekliyordu. Keza öyle de oldu 38 haftalık diyebiliriz. 3200-3400 gibi doğması öngörülüyor.