GoncaClk Bugün gün boyu kustum acile gittim zofer yoktu takamadilar gebe oldugum içinde her ilacın olmayacağını söylediler smdi başka bı acile gidicem başka hangi ilaçlar olabilir
minikane21 GoncaClk zofer hamileler için kullanılan ilac aslında medpamid cok cok zor durumda kalınca veriyolar çünkü medpamid c grubu ilac cok tercih edilmiyor. bencede başka acile gidin varsa zofer takılın en iyisi o çünkü.
Zeyyyn GoncaClk bulantı için gitmemiştim ben ama migren için gittim parol kesmedi doktor gebelik kategorisine ve haftama uygun ilaç taktıydı araştırıp şifa bulmak için gidiyor insan resmen başından savmak yani elbet biri olmazsa biri vardır yani geçmiş olsun
Mrv1007 GoncaClk bana bir kere dramamine takmışlardı, iyi gelmişti biraz. Umarım çare olur çok iyi anlıyorum seni, 14+4 oldum hala kusuyorum 😭😭😭
GoncaClk Babymoomy teşekkür ederim o zaman diger acilde deneyim şansımı artık dayanamıyorum ins iyi gelir 😔
GoncaClk Zeyyyn çok teşekkür ederim bide iş gereği çok küçük bı ilcedeyiz çok bı beklentim olmuyor o yüzden smdi diğer ilçeye gidicem 😔
GoncaClk Mrv1007 17. Haftamdayim ben normalde prilam hap kullanıyorum denemek için içmeyim dedim inan mahvoldum sadece uyandığımda çok az bişey yedim ve yarım saate bir kusuyorum artık bişey kalmadı ama kusma hissi var hep bı kere zofer takılmıştı onda da böyle olmuştum o toparlamisti yine ise yarar ins artık mecalim kalmadi çaresizlikten ağlıyorum
Zeyyyn GoncaClk bende iş gereği küçük bir yerde oturuyorum şikayet ettim bakmayınca birde genelde eşim nöbetteyken hep hasta oluyorum formayı görünce muamele daha bir başka oluyor insan ayrımı yapıyorlar
GoncaClk Zeyyyn Dogrudur insan ayrımı her yerde yapılıyor maalesef 😔 eşiniz asker mi nöbet falan diyince aklıma geldi benimde esim asker şuan görevde hatta birazdan gelecek onu bekliyorum🙄
Busrabaksii GoncaClk ben 7 hafta boyunca iki günde bir serum takviyesi aldım. Zofer, metpamid, dramamine, parol+bemiks vitamin almıştım. Aklınızda bulunsun 🙏
GoncaClk Busrabaksii Teşekkür ederim banada gece parol ve metpamid taktılar zofer şuan genel anlamda yokmuş ne eczanede ne hastanalerde ama oda iyi geldi kendime geldim en azından şükür 🤲