Kafam Sln_bgtr 27+4 te gitmiştim görmüştük 29+1deyim haftaya gitcem daha net görebilirim inşallah gösterir 😌
hazaltolga1 Sln_bgtr bugün gittik 30 haftalığım hiç göstermedi bu zamana kadar yüzünü ya elleri yüzünde hep 🥺
busegrr hazaltolga1 aa resmen biz😂 32 haftalık olduk bir kere bile göstermedi, meraktan çatlatıyor beni🥴
Sln_bgtr hazaltolga1 allah sağlık versin kuzum ama elleriyle ayaklarıyla yüzünü kapatmaya çalışıyor ya o halleri bile çok tatlı değil mi 😍❤️
Betl Sln_bgtr 29+5 sadece geçen ay 1 kere gorebildim hep eli yüzünde saklanıyor 😔 harekette etmiyor doktor bakarken o kadar çikolata yiyorum girmeden önce bide
DefneRana Sln_bgtr 27 de gitmiştim yanağında gamzesi vardı gülüyordu ablasına benziyordu net gördük ama 31 haftadayım salı günü gittim gördük ama geçenki kadar net değildi 🧐
honeyland busegrr 33 haftalığım ellerinden başka birşeyini göremedim daha net 😣 çok istıyorum şöyle net bir görüntüsü olsun 🥲🐣
Mnkfslyem Ne yalan söliyim 6 hafta önce gittiğimizde daha met görmüştük 30 haftalık gittiğimde doktora göre baya baya gösterdi şükret dedi ama bana yetmedi tam göremedim gibi geldi çatık kaşlıydı bide 😊 ama çok şükür yine de gözlerini ağzını burnunu net gördüm ama yetmedi ya şöyle tam göremedim gibi geldi.
Merveelisa Sln_bgtr Evet ilk kez 30+2 de çok net gördük tombisimi 🥰 daha önceleri eli hep yuzundeydi çok şükür gösterdi
Merakliduygusal 30+6 olduk hala hiç görmedim miniğimi. Ya elleri yüzünde ya ayakları. Zaten doğum pozisyonuna geçmiş,inşallah bu muayane de gösterir. Meraktan çatlıyorum , galiba bizim kız biraz nazlı 😊😚
Sln_bgtr Merakliduygusal Merakliduygusal ah sorma sorma Allah’a şükür sağlığı iyi olduğunu bildiğimizden dolayı yüzünü görmek için gidiyoruz ayaklarıyla yüzünü kapatmış bir öncekinde elleriyle kapatmış daha hiç göremedim en son 26+ 0 ken gitmiştim suan 29+ 5 günlüğüm az daha büyüsün öyle gideyim diyorum
Merakliduygusal Sln_bgtr ilk haftalarda daha hareketliydi tabi (25-30arası) şuan 31olduk desek daha az hissediyorum
Arzu_94 Sln_bgtr 30+4 çok net gördük yanakları tombik olmuştu 🥰yarından sonra tekrar gösterir inşallah 32+0 olacak
Zehrayenianne Sln_bgtr evet bizimkinin koca bir burnu vardı ☺️ Bu 30 haftalık fotoğraf şu an 33 olduk https://resimyukle.io/r/TZrJTBPHQb