merve100 Hayatımda hiç. Alkol içmedim şuan bi düğündeyiz gazoz diye bi yudum alkol aldım 20 haftalık gebeyim birşey olur mu hanımlar
evetbenavukatiyim merve100 ben bilmiyordum rakıyı götürmüşüm hamileyken , öğrendikten sonra çocuk müptezel olacak diye ağlatmışlardı beni …
Siir_Hayal Ben hamile olduğumu 5.ci ayımda öğrendim adet görmüştüm o süre zarfında. Ve her hafta sonu alkol içiyordum şükür sağlıklı hiç bir sorun olmadı bende ..
merve100 Stresten mahvoldum schweppes bu sanırım dedim bağırdı millet o senin değildi tekila o diye çok küçük bir yudumdu Allah korusun Ya neler kurdum 2 saattir kafamda
Dygrd Hammadesi Arpadan yapıldığı için bisey olmaz diş ülkede bebege kilo bile aldırır diye kullanan duydum 🤣
Siir_Hayal ay-se evet genelde bir hafta sürüyordu o dönem 2 3 güne düştü ama ben hiç anlamadım hiç bir belirtim yoktu miğde bulanması bas dönmesi tiksinme birde İnan it gibi çalışıyordum 12 saat
ay-se evetbenavukatiyim olabilir tabi üzerine görme deniliyor ama beş ay uzun bir süre olduğu için sordum
merve100 Ozgemu ay yok artık 😀 alkolsüzdür denilendir diye düşünüyorum , taşmaya yakın bardaktan bi minikyudum alırsınız ya öyle bi durumdu benim ki