Damlaozddmr Merhaba kızlarr çok şükür bende burda doğum hikayemi yazma fırsatı bulmuş oldum ♥️ Hep normal doğum diye hazırladım kendimi ama kansızlık sorunum çıktı ve gelmek üzere olan bebişim oğluşumu durdurdular... Progestan kullandım bi hafta ve 5 tane kan serumu yedim... sonrasında çok şükür değerlerim düzeldi ve progestanı bıraktım ama sonrada olan sancılarım tamamen yok oldu.. Sonra bi hafta sonra sancı çekmeye başladım ama altıma çok baskı yapıyordu oğluşum ve gece hastaneye gittik tuşe muaynesi oldum ve hiç açıklığım yoktu moral bozukluğu hayal kırıklığı ile eve döndük bugünde kavuşamadık diye... 😔 sonra iki gün arayla kontrole gittik ve sürekli alttan baktılar açılma varmı diye sancılarım vardı çünkü sonra bi cm açıldığını söyledi doktorumuz ama bebek kanalda sancın olmazsa sana suni vermeden sezaryene almak zorunda kalırım dedi tekrar evimize döndüük. Cumartesi günü kontrolümüz vardı ve biz evde ailecek sezaryene karar verdik çünkü rahim kapalı ve açılmıyordu hiçbişekilde okadar normal doğum istedim ama Rabbim nasip etmedi. Doktorumuzla konuştuk cumartesi hemen yatışım yapıldı zaten çantamız hazırdı yanımızada aldık herşeyimizi süslerimizi çikolatamızı beklemeye başladık.. sonra hemşire geldi beni giydirdi idrarım varsa yapmamı söyledi ve tamamen soyundum. Tansiyonumu ölçtüler damar yolunu açtılar elimden ne zaman alıcaklar beni diye sordum ve doktorum ameliyattaymış çıktıktan hemen sonra beni alıcaklarmış. Korku sevinç heyecan stres hepsini birden yaşamaya başladım, sonra hasta bakıcı geldii vee ameliyathaneye çıktım belimden iğnemi yaptılar iyice kamburlaştırdılar beni ve masaya yatırdılar ayak parmaklarımı hareket ettirebiliyordum korktum ve uyuşmadı dedim ama uyuşmuş çoktan hissetmedim ve sondamı taktılar uyuştuktan sonra ama idrrım olmadığı için ve geceden aç olduğum için boşuna takmayalım dediler ve çıkardılar. Sonra sakinleştirici yaptılar vee Doktorum geldi başladı ve beş on dk sonra oğluşumu gördüm benden mutlusu yoktu yanıma getirdiler öptüm kokladım miss kokulum benim pamuk gibi teni vardı doyamadan muaynesi için götürdüler eşimde telefonunu vermişti oğlumun ilk görüntüleri mevcut çok şüküür. Sonra beni dikmeye başladılar sanırım sürekli sallanıyorsu masa ama hissetmiyordum başımda bi hemşire vardı sürekli konuştuk onunla ve sonra doktorum bana geçmiş olsun dedi elimi tuttu ve gittiii. Sonra sanırım bana tekrar sonda taktılar sallandım çünkü ama hiç his yok acı yok sıfırr, sonraa çıktım ameliyattan ve ilk eşimi gördüm meraltan delirmiş ağlamış gözleri şişmiş kıyamam 😂 sonra asansörle odama geçtik ve hemşire hasta bakıcı beni yatağıma geçirdi bebeğim geldi sonra çok tatlı diye diye getirdiler oğlumu ♥️ Bacaklarım uyuşuktu alttan muayne ettiler yine kanamamın durumuna baktılar herşey normal güzeldi ve gittilerr. 4-5 saat sonra uyuşukluğum tamamen geçti ve ağrı hissetmeye başladım ama sıkıntı değildi çünkü hemşire gelip ağrı kesici vuruyor çok ağrı hissettiğinizde sonra gaz sancısı ve inanılmaz bir sancı çıkaramadığınızda sizi mafediyor. Sezaryen olucaklara tavsiyem malatya kayısısını komposta yapıp götürün çok iyi geliyor sonra akşam yani ameliyattan 12 saat sonra yürütmek için geldiler ve sondamı çıkardılar sıfır acı korkmayın sakın kızlar. Hala sancılarım var ama ilk günkü gibi değil tabiiki bebeğimle ilgilenebiliyorum emzirmeye çalışıyorum süt tabiki yok ama canım yavrum çol güzel emiyor ama süt yok annede malesef 😔 bi gün yattım hastanede ve dün çıktım yani pazar günü. Şuan evimdeyim gazım çıkıyor idrara çıkıyorum ama büyük abdestime çıkamadığım için sancı çekiyorum 😔 sonuçta oğlum yanımda ve çok mutluyum hiçbi acı önemli deil şuan, buda normal doğum diye diye geçirdiğim 9 ayın sonunda sezaryen olmuş bir doğum hikayesi 😂 38+2 de 3150 gram ve 50 cm doğdu bebişim. O kadar gür saçları var ki midem boşuna yanmamış kaç ay boyunca 😂 Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah, uzun oldu bayağı ama detaylıca anlatmak istedim hakkınızı helal edin... ♥️
Ipek3427 Damlaozddmr ay ne güzel ya darısı hepimizin başına olsun okurken bir yandan kendimi hayal ettim ben nasıl olucam diye 😊 Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin çok mutlu oldum adına🌸❤️
Hannah Damlaozddmr bu postu görünce çok heyecanlandım 🧡🧡 biz de erkek bebek bekliyoruz ve ismini Alparslan koymaya karar verdik. İnşallah bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
ebru123 allah bizede tez zamanda nasip eder sizden mutlusu yoktur suan kesin sagsalim almisiniz kucaginiza sukurler olsun 🙇
Damlaozddmr Ipek3427 sağol canımm, Rabbim bütün hamilelere güzel sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallahhh
Damlaozddmr Devrim yok hayır ben zaten iğneden asla korkmam ama belden iğne yaparlarken hiç hissetmedim ben korkulucak bişey yok yani kendini kasmaZsan hiç sıkıntı olmaz
Devrim Damlaozddmr Ayy Allah hepimizi bir sancıda kurtarsın sizede hayırlı evlat olsun yavrunuz inşallah darısı başımıza 🙏
Damlaozddmr Ozgeyrsc vallahi bayağı düşüktü doktor açık açık bana böyle doğuma girersen bebek çıkar sen çıkamaZsın doğumdan dedi
Slmkhrm Damlaozddmr allah analı babalı büyütsun canim darısı bebis lerini sabirsizlikla heyacanla bekleyen biz hamile anne adaylarına ins💕
Sldaygn @Damlaozddmr Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun yaşları olsun darısı bütün bekleyenler 🙏