Zeyyyn Uygulamaya göre son 20 ama hergünüm bugun doğururmuyum ay nişan mı geldi ay su mu geldi ne heyecanlı şeyler çok karışık duygular içerisindeyim valla 🤭🙄
Rmyssa Zeyyyn ay benimde son 20 her gün bugün mü gelecek yarın mı su mu nişan mı ay sancı mı gelen yoksa diye hee gün tetikteyim resmen 😅
Zelsonr Zeyyyn Valla aynı durum bende de var canım ama hiçbir belirti yok arada bir giren yalancı sancı dışında 🤦 Son 8 💙
Dilekcnkn Zeyyyn Benimde son 22 artık baskı baya oluyor kanala mı giriyor anlamıyorum dk bir lavaboya gidiyorum nişan geldimi bakıyorum ama birşey yok 😂 suda yok öyleee takılıyoruz ama adet ağrısı çekiyorum baya
ebru23 2prens1prensesannesi7 benimde son 22 bi oglum var kizimi bekliyorum ha geldi gelecek ulan konrtole diyr gidip dogurur muyum diye her hafta evi kirklayip doktora gidiyorum
Rmyssa Elif74 ya ben hep klozete giriyorum nişan gelip te görmeme giib bi imkanım yok demi kızlar iç çamasırında illa gözükür Demi
Zeyyyn Elif74 hayırlısı ile sağlıkla gelsin bakalım vaktinde nişan gelince de çok uzun sürmez inşallah
Elif74 Rmyssa gözükür canm benim hep iç çamaşırma geldı hemde peçeteye ayrıca her doğumda gelmeyebiliyor benim 2.dogumum oluck ilkinde gelmemisti
2prens1prensesannesi7 Zeyyyn Sıcak suyla duş alın biraz olsun rahatlarsınız hem bu sayede açıl yada sancınız olur doğumu başlatmış okursunuz ben 2 gündür akşamları uyguluyorum anca haftasını doldurur bebek
Rmyssa Zeyyyn sanırım bu korku herkeste oluyor geçen bacağım böyle birden sıcacık oldu ay aklım çıktı suyum geldi sandım dışarda idim😅🙊
Zeyyyn 2prens1prensesannesi7 ağrı sürekli olmuyor bazen sadece belime birde baskı yaptıkça altan ağrı oluyor sıcak suyuda denerim yinede 😊
Rmyssa Zeyyyn sağlıcakla vaktinde zamanında kavuşalım inşallah 🤲🏻Kazasız belasız gelsin yavrularımız ♥️
Zeyyyn Dilekcnkn kanala girdikten belli bir süre sonra idrara çıkma azalır dıyo ama hiç azalma yok 🤣 ben Bi kaç gün öyle çektim de şuan sadece ara ara hasta olmaya yakın belimiz ağrırdı o şekilde oluyor