Merwenursaka Selam kızlar sizce hemen emzik vermelimiyiz bebeğe, ben aldım emzik hemen vermeyi düşünüyorum ama çevremdeki herkes emzige alıştırma memeni emmez falan diyorlar.
erdem_agah Merwenursaka ben oğlumu emziğe alistirdim ve çok da memnundum. Avent ultra soft almistim. Ondan önceki hiçbir emziği almadı. Bir tek onu aldi. 7. Ayda kendigilinden birakti.
Nlfrylmz Merwenursaka emziğe bende çok karşıydım ama bir gece artık bebeğim durmayınca pes ettim verdim. Beni de gayet çatır çutur emiyor 😂 ayrıca biberon da kullanıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Masalmasal2 Bende ilk oğlumda verdim öyle birşey yok Şimdi doğsun yine hemen vereceğim. Sen çevrendekilere bakarsan ooo… her kafadan bir ses çıkıyor. Kendi ve bebeğinin konforuna bak.
Esqado Uzmanlar ilk ay bittikten sonra emzik öneriyor hatta ani bebek ölümlerini önlüyor güven duygusunu geliştiriyor diye açıklamalar yapılıyor. Bende 1 ay sonra başlayacam dedim ama bebegim 5 günlük 3. Gününde başladım 😃😃 biberonda kullanıyorum
Merwenursaka Sibellllo Eliffgngr uzmanlar zaten hiç bir şey onermiyorlar ki yaa 😂😂 sonra herşeye uzmanlar tarafından incelenmiştir diyor. Kararsız kaldım bakalım
Sibellllo Merwenursaka emzik büyük rahatlık bence emzikle meme reddinin alakası yok ama biberon meme reddi yapıyor önermiyorum biberonu