Aycan95 _haziran bugün gittim 3 kilo olmuş bebeğim nstde kasılmalarım çıktı ciğer geliştirici vuruldum bugün yarında vurulcm pazartesi tekrar gel dedi doktorum bakalım hayirlisi🙄
Dilekcnkn _haziran Benim 35′de zayıf kalmıştı bu hafta alması gereken gramı aldı 2569 oldu , nstye 2 haftadır gidiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem sancı çok çok az çıktı yani
Kbta _haziran benim de 36+3 de 2750 di su an 37+3 üm pazartesi kontrolüm var inşaAllah üçü geçer kilosu 🙂
ZeynepUstaaa _haziran bugün gittim 36+4 haftalığım benim bebişim küçük 16 gün geriden geliyo 2450 gram 5 ekim doğurcam inşallah 🙏
Fatma1656 ZeynepUstaaa rabbim kurtarsın bugün bende gittim tam 35 haftaya girdim bugun bebegım 2 kilo 2.500 olması gerekırdı dedi 4 ekimde kontrol sonrasında sezeryan için gün verıcem dedi gelısımınde geri kalmıs dedi
__aysenr__ ZeynepUstaaa benimde aynı 16 gün geriden geliyor canım 36+0 da gittiğimde 2160 idi kilosu pazartesi tekrar gideceğim bakalım. Şuan 36+4üm
Busraaakbyyb _haziran 35+3 haftalığım bugün gittim 3100 çıktı nstye gir dedi ama ben giremedim pazartesini beklemeyeceğim ve bebek doğum pozisyonunda dedi
Selinnn96 _haziran 2960grdı tam 36 oldugumuz günn. Nstye girdşm güzel çıktı yani doktorum bi sorun yok dedi
Beyzumem _haziran tam 36 haftalıkken 2999 gramdı nst çekindim ama uyuyordu minik civciv doktor serum yazdı sancım çıkmadı 1 gramda almıştır 3 ü geçmiştir heralde çünkü ben artık taşıyamiyorum 😂😂