KezibanUan Ygmrkmsl canım bende tam 29+4 te gitmiştim 1525 gr 40 cm dedi doktor hatta doğuma kadar 3500 olur geçebilirde kendini hazırla dedi gayet iyi bebeğinin kilosu
Ygmrkmsl KezibanUan maşallah minnağımıza benimde bugündü kontrolüm 29+6 1400gr dedi çok az geldi moralim bozuldu 🙏🏻
KezibanUan Ygmrkmsl az değil canım haftasoyla gayet uyumlu benim bebeğim 1 hafta önden gidiyo senin ki gayet normal doğuma kadar 3 olur geçer bile
Glcn Ygmrkmsl 30+2 deyim 1900 gr 40 cm ölçtü doktor. Hiç mutlu değilim gebelik sekerim var amniyon sıvısı sürekli artıyor araştırma hastanesine sevk etti doktor moralim çok bozuk 😔😟
Ygmrkmsl Glcn üzülme düzelir canım sen dikkat et yeterli allah büyüktür ☺️🙏🏻 Maşallah çok iyi kilosu benim ki zayıf ne yesem kilo alır yavrum
Ygmrkmsl Gamze61 maşallah miğine 👼🏻☺️ Benim ki zayıf geldi bana doktor iyi diyor sağlıkla gelsinler ☺️🙏🏻
Lokum Gamze61 kızlar 2haftada1 kontroller başladı mi..? Doktorunuz ne kadar zaman sonra gelin dedi. Ben şu an 28+3um.
mugeaykut Ygmrkmsl 29 haftalıkken 1430 gramdı , bugün kontrolümüz vardı 32+0 kilomuz 2134 gram 43 cm olmuş 🤗
Gamze61 Ygmrkmsl alır alır şimdiden sonra almaya başlıcaklar zaten Allahım sağlıkla gelmerini nasip etsin güzel doğumlar nasip etsin herkese 🤲🏻😍🤩❣️