kizceannesi Ya 36 haftalık olduk diyorum bu hafta tüm vücut ağda mı yaptırsam hem beni baya götürüyor hem daha temiz hissediyorum jiletle yapınca aynı hafta tekrar çıkıyor normal doğum olacak daha temiz olur diyorum düşünceleriniz alabilir miyim 🙄
Aysel0707 kizceannesi bende 35 senle aynı fıkırdym kacta gıtsem normal dogum benımde yapsam hemen cıkar dıye sadece ozel bolge
Pembe_duslerr kizceannesi canım bence erken 1ay var gbi ağdadada cıkıyor sonuçta 38de fln yaptır bence
Zehraspl kizceannesi canim agda erken dogumu tetikliyo die biliyorum biri daha boyle post acmisti orda demislerdi tetikliyo die
kizceannesi Semy ya demi bir iki hafta daha bekleyim o zaman ama diyorum ne zaman geleceği de belli olmassa hazırlıksız olursam diyorum 🙄
Semy kizceannesi şimdi istiyorsanız yaptırın o zaman 38 i doğurmadan görürseniz o haftanın sonlarında birdaha gidersiniz. Dediğiniz gibi ne zaman olacağı belli olmuyor insan piste olmak istemiyor. Valla zor kadın olmak ya 😁
kizceannesi Aysel0707 ya ben şimdi korkuyorum ne zaman geleceği belli olmaz hazırlıksız olurum diye belki bir hafta daha beklerim öyle giderim 37 de felan tam
kizceannesi Pembe_duslerr ztn doğumu tetikliyor Muş bir arkadaş şimdi öyle yorum yapmış olmadı 38 de giderim
rsm_0026 Zehraspl dün 38 haftalıgım nst de sancım çıktıgı için dogrcam korkusu ile kendimi kuaföre attm ilk defa agda yaptırdım ona ragmen hala doguramadm😁 bnce abartmşlar kuaförde yaparken korkuyordu elimde dogurrsun diye ama tecrübeyle sabitlemiş olduk birşey olmuyor cnm
Ozge2805 Zehraspl canım Ağdanın hiç bir zararı yok suni sancının vsnin zor açılma sağladığını agdanın yapması imkansız
seon90 kizceannesi yaptır canm ağdanı yada bi hafta daha bekle .ben tam ağdaha gidicektim suyum gelmişti pis pis girmiştim doğuma😂😂😂rezaletti
Belizmoms kizceannesi bencede ağdaya gitmen daha mantıklı bende ilk üç ay ara verdim şimdi tekrar başladım ağda gibisi yok hem tertemiz hemde geç çıkıyor . Jilet normaldeyse çabuk uzar ama hamilelik te 2 günde bir Alman gerekiyor zor oluyur yani
kizceannesi Belizmoms aynen ya birde göremiyorum çok zor oluyor birde göremediğim için kesiyorum yanlışla en iyisi ağda
kizceannesi Semy en mantıklısı doğru diyorsun 😅😅😅 hiç böyle düşünmemiştim baktım doguramıyorum bidaha giderim