Teslime_sinan 26 .haftamdayım 40 kilo ile hamile kaldım 6 kilo aldım ama hiç belli değil kilo almak istiyorum neler yemeliyim sizce gebelik boyunca çok çok sağlıklı beslendim zararlı hiç bişi yemedim ondan sanırım alamıyorum 😞
deletedmom734 Teslime_sinan canım günlük düzenli olarak (1 kahve fincanı ) gibi KEÇİBOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ iç .... hem kan yapar hem sağlıklı hemde garantili kilo alırsın canım sakın kilo alcam diye boş gıdalara sarılma ...
Nurce Teslime_sinan canım bol bol kuruyemiş (ceviz,fındık,fıstık,badem), muz ye..yemekte de porsiyonlarını büyüt ben bu şekilde aldım kilo..47 dim başta şimdi 60 oldum ve boyum 175 cm 🙈28 haftayız..seni çok iyi anlıyorum kilo konusunda 🤦🏻♀️🙈😘
Teslime_sinan MevaBera annem geldi bol bol yaptırıyorum ona yiyorum da alayım diye ailem Mersin li herşeyimiz organik kek börek yaptığım un bile kendi mahsülümüz ondan da mı oluyor anlamadım bebeğimin kilosu iyi çok şükür ama ben hiç almadım boyum da kısa hamile görenler şok oluyor sen daha küçüksün diyorlar lise li sananlar var oysa 29 yaşında anasınıfı öğretmeniyim 🙈
Teslime_sinan deletedmom734 onun da tadı pek kötü bekarken yedim ama işe yaramadı hamile ikon deneyeyim bakalım işe yarar belki teşekkür ederim tatlım ☺️
Teslime_sinan Nurce yediğim cevizinler yol olur hem de kendi ürünümüz tamamen organik kayısı kurusu incir onların içine sarıp sarıp yedim ama fayda etmedi ya bende mi sorun var anlamıyorum 😞 ki tatlım
deletedmom734 Teslime_sinan sorma bende üstüne sular içerdim kokusu bile iğrenç gelirdi burnumu tıkar öyle içerdim... kuzum mutlaka devam et içmeye en az 1 ay kesintisiz hergün ilaç alır gibi içmelisin inşallah faydasını görürsün zaten şöyle bişeyi var o içtiğin kilo yapmıyor zamanla iştahon açılıyor ondan kilo alıyorsun:) ben hususi gece kalkıp kendime mantı pişirir yerdim patates kızartırdım... pekmez bana kilo yaptı yapmasına amma velakin kilolar durmadı.... ben 22 yaşlarımda 52 kilo 170 boyken.... şu an aynı boyda 19.hafta hamilelikte 81 .i buldum.... ve aaacileeen 60 a tekrar dönmek istiyorum o aldığım 8 kiloyla kalmadı işte dursun istedim orda ama ı ıh :) o yüzden dikkat et alırken sen yine
Nurce Teslime_sinan gebelik öncesi de yer miydin böyle canım ?? Acaba metabolizman mı hızlı 😁 ben çünkü hiç yemezdim önceden ;gebelikte iştah arttı yiyorum bol ondan kilo aldım
Esesli Teslime_sinan 29+5 im. Bende 6 kilo aldım. Hergün çikolata yiyorum arada fastfood kaçamakları yapıyorum. Sarelle kavanozuyla gezdiğim günler oluyor 🤣 ama 6 kiloyu geçmedim daha
Hafsam3220 Teslime_sinan Teslime_sinan cnm hamile kalmadan önce bende 46 kiloydum şimdi 70 oldum 35 haftalıgım. Hamileligimin başından beri muz ve dondurma yedim artık iştahım okdr açıldıki sürwkli yeme istegi oluştu. Bebegimde kilolu olcak maşşallah doktor iri bebek dedi 😊
tco Teslime_sinan gece ye yat😂 en guzel kilo alma yontemi cicibebe biskuvisi varya onu sut ile karistir mama gibi ye hatta baya kilo aldiriyor👍🏻👍🏻
Teslime_sinan deletedmom734 ya ne güzel keşke bende biraz da olsa alabilsem tavsiye için teşekkür ederim tatlım ☺️
Gulbicil Teslime_sinan 😘😁😂 bebe bisküvisi muz ve süt karıştır ve ye mükemmel kilo aldırıyor canım kuzenim bu şekilde 20 kilo aldı
Ayseciik Bende senin gibi 45 kiloyla hamile kaldim 5 kilo verdim ilk aylarda sonra vitamin hapi kan hapi kullandim 15 kilo aldim bende senin gbi yer kilo almazlardandim
Ebrar34 Teslime_sinan bence zorlama 6. Aydan sonra durduramıyosun bende 40 la hamile kaldım ve 38 den yukarı çıkabilen biri değildim 10 kilo aldım 36+2 yim şuan kim bilir kaç kiloyum fazla kilo iyi değil en ideali 10-14 kilo doğumun zor olur boşuna kilo almak için uğraşma bencr