Powergirls Minik_mucizem2 Yeşilkarti yapmazlar canim benim dediğim şekilde olacak konuşacak çalıştığı günleri gösterecekler
Bfduam suslubocu canım var mı bellirti, farklılık? user124578 derin uyku anlamında mı? yuksell07 lekelenme devam etti mi? Naziko bende hatrlayacağım.derin rüya görüyorum ama tek.belirti nu olmasa getek, baska belirtim yok gibi çünkü sadece hafif midem bulanıyor o da havalardan mı bilemedim. ingene var mı gelusme? Nihal_04 yumurtlaman kaçındaydı?
Minik_mucizem2 Bsrazynp11 daha 8 gün var galiba şimdi yapma bekle bence bi iki gün kala yap çok merak ediyorsan . Sabredip beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum 🌸 insan hep bi umutlanıyor zaten son zamanda testler de yanıltıyor cok
Bsrazynp11 Minik_mucizem2 Bncde cnm sanirim cok haklısın en iyisi beklemek nekdar zor olsada hem hiç belirtide yok yani hayırlısı insllah
Mas0105 Minik_mucizem2 ben de sol oasik ağrısı var hafif. Başka da bi belirti yok :( ümitlenmek istemiyorum
user124578 Bfduam Merhaba benimde bat 2 Ekim 16 ve 17 eylülde yumurtladim bugün test yaptım sanki silik bir çizgi çıktı gibi sizcede var ki çizgi   Üstteki bugün(silik diye düşündüğüm) alttaki cuma akşam (negatif)
Kbrasln user124578 bnim de 17 yumurtlama 18 çatlama bat 1 Ekim yapmadım sizin usttekinde silik bir çizgi gördüm ins vardır
user124578 suslubocu evet diğeri negatifti zaten onu cuma akşam yaptım karşılaştırma için ekledim onu