yuksell07 Bfduam 20 ekim yumurtlama 21 Ekim çatlama oldu benimde 5 ekimi bekliyirum dün lekenmem oldu o beni korkuttu ama bakalım hayırlısı olur inss
Bfduam suslubocu canım var mı bellirti, farklılık? user124578 derin uyku anlamında mı? yuksell07 lekelenme devam etti mi? Naziko bende hatrlayacağım.derin rüya görüyorum ama tek.belirti nu olmasa getek, baska belirtim yok gibi çünkü sadece hafif midem bulanıyor o da havalardan mı bilemedim. ingene var mı gelusme? Nihal_04 yumurtlaman kaçındaydı?
Minik_mucizem2 Powergirls hep gebelik testleri bebekler ultrason fotografları çıkıyor karşıma . InsaAllah nasip olur hepimize
Minik_mucizem2 Powergirls 🤭🤣🤣🤣 ben tık tık kullanıyordum da eşim sevmedi için sildim . Ya ınsta yada tiktok dedi bir süre tiktokta dolandım sonra instaya gectim
Powergirls Minik_mucizem2 antalyadayim ben doğma büyüme aslen gumushaneliyim eşimde antalyali tek mahalle fark etti 😁😁 sen ?
Minik_mucizem2 Powergirls ben diyarbakirliyim eşimde oralı da doğma büyüme hatayli buraya geldim kendisi kuzenim oluyor . 15 aylık ta evliyim ekimde 16 olcak
Powergirls Minik_mucizem2 ne güzel bizde akraba evliliği yapmıyor kimse eskiden yapıyorlardı simdi kuzenler kardeş gibi büyüyor kimse kimseye bakmıyor 😁
Minik_mucizem2 Powergirls aynen öyle ama tek tük devam ediyor . Bir ara burada akraba evliliği ile ilgili post acildi lincler havada uçuştu çok saçma karşılayanlar oldu halbuki öyle degil