Mas0105 Minik_mucizem2 bende sol kasiğımda kramp var yumurtlama gününden beri böyle. Başka hiç belirtim yok
Minik_mucizem2 Mas0105 Bisey soracaktim demin hapşırdım ve hapşırınca karin altına yani kasıklarıma ani ağrı girdi ve çok acıdı bu neden olabilir
Bfduam Mas0105 ins öyle görünüyor:) Bu arada takvim uygulamasına güvenme, ovulasyonla takip ettin di mi?
Mas0105 Minik_mucizem2 ah bi bilsem kuzum. 😏 Yumurtlamadan beri sol kasığımda kramp var. Sebebini bilmiyorum inan ki
Bfduam Minik_mucizem2 oranın hassasiyetinden olabilir mi acaba? Garip ama benimde bacaklarım kalçam ağrıyor.
Minik_mucizem2 Bfduam bende hep var zaten kabızlık yüzünden çok çektim ama biraz iyiye gitmiştim bu bikac gündür yine başladı ve çok acıyor yaparken afedersin
Bfduam Minik_mucizem2 estağfurullah ne kusuru, sağlık bu. Genetik mi? Benim öyle. Kuru incir denedin mi?
Minik_mucizem2 Bfduam genetik heralde çünkü ailede de var . Yapınca tiriliyor kanıyor çok acıyor. Kuru kayısıya başladım bir ara çok iyi geldi . Yine başlamam lazım ama bu bikac gündür böyle oldu galiba
Bfduam Minik_mucizem2 genetikse kalıcı çözüm yok, incirle vs en azından bi süreliğine iyi geliyor. Ist.da mısın?
Minik_mucizem2 @Bfduam @Kolipayse @Mas0105 Kızlar şişkinlik ve gaz oluştu mu sizde bikac gündür sürekli gazim ve şişkinlik var bende
Mas0105 Minik_mucizem2 gaz bwnde de genelde var o yüzden belirti olamaz bende kuzum. Bende de sol kasik kalça batmasi var
Minik_mucizem2 Mas0105 ben bu ay rahattım ama yarın artık 10 dan geriye saymış olacam ve son gunler stres yapiyorum
Minik_mucizem2 Mas0105 dun benimde kalçalarım ağrıyordu ama sol kalçam. Zaten sırtım 1 haftadan beridir ikiye ayrılacak gibi
Mas0105 Minik_mucizem2 canisi bir şeylerle meşgul et kendini. Biliyorum demesi kolay yapmasi zor ama :( ben sabahtan beri temizlik yapıyorum yone de aklimdan çıkmıyor bakma :( hafta içi de çalışıyorum zaten geçer inşallah hemen