Minik_mucizem2 Naziko benim akintim hic yok bu bikac gündür günde bir iki damla şeklinde beyaz akintim oluyor
Fatma_4224 Bfduam eger agustos ayı gibi 27 gunde gelirse 7 Ekim canım ama 10 ekime kadar bekleyeceğim yine de
Bfduam Mas0105 benim yumurtlama dönemindekiler geçti, daha çok kasıklarda bi hassasiyet var, senin adet öncesi dökülme hissi olur mu, hani alt rahim bölgesi daha açıkmış gibi?
Mas0105 Bfduam oluyor kuzum alt bölgem. Bir de sol kasik başka belirtim olmadığından ümidim de kırıldı açıkçası. Adete yakın göğüs hassasiyeti olurdu bu ay yok
Mas0105 Bfduam bende olurdu göğüs hassasiyeti ama bu ay yok. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Daha önce hamilelik geçirdim vajinal enfeksiyonla öğrenmiştim bi de caydan soğumuştum. Ama bu sefer yok belirtiler. Kürtaj oldum tabii :(
Jrhazar user124578 merhabalar yumurtlama ve çatlamanın üzerinde kaç gün geçtikten sonra test yaptınız?
user124578 Jrhazar 16 17 yumurtlama 18 çatlama oldu 26 eylülde yaptım ama hayalet gibi çok çok silik bir çizgi çıktı 27 Eylül yani bugün ise bhcg 32 çıktı yani 11.gunu diyebilirim 🥰
Bfduam user124578 17si yumurtlaman olsa 9 gün sonra silik çıkmış oluyor. Nasıl gördün o kafar siliği, atsana fotosunu varsa. Jrhazar sende bi gelişme var mı canım?
user124578 Jrhazar sadece 13 15 16 ve 18 eylülü degerlendirmistik ve ilişkiden sonra ne son dk ayaklarımı havaya diktim başka birşey yapmadım özel olarak