Kolipayse Minik_mucizem2 ben bu ayy değişiklik hiseidyorum kendimde ya diyette hapiyorumm odem suyu içmiyorum iyuzden
Minik_mucizem2 Kolipayse bilemiyorum . 9 gün var daha bana nasil geçer bilmiyorum şimdiye kadar rahattım artık 10 dan geriye sayınca o rahatlama gidiyor . Olursa eğer ilk gebeliğim mi olck
Fatma_4224 Bfduam benim 7 Ekim cuma gunu doktor kontrolü vardı 18 m yumurtam gelişmiş inşallah 7 ekime kadar adet olmazsam test felan yapıcam
Bfduam Mas0105 benim yumurtlama dönemindekiler geçti, daha çok kasıklarda bi hassasiyet var, senin adet öncesi dökülme hissi olur mu, hani alt rahim bölgesi daha açıkmış gibi?
user124578 Mas0105 belirtim yok canım sadece çok uzun rüyalar görüyorum birkaç gündür başka bir belirti yok ilk hamilelikte de öyle olmuştu 6.haftada başladı belirtilerim 🥰 sağlık ocağında kan verdim sabah bat 2 Ekim canım ama yumurtlama 16 Eylül yani 11.gununde öğrendim 🥰
Minik_mucizem2 user124578 bende ilk gebeliğim öğrendikten sonra garip ruyalar görmeye başlamıştım 4 te öğrendim 5, 6 .nci haftalarda görmeye başlamıştım. Sonuç boş gebelik oldu insaAllah bu defa sağlıklı bir gebelik nasip olur
Bfduam suslubocu canım var mı bellirti, farklılık? user124578 derin uyku anlamında mı? yuksell07 lekelenme devam etti mi? Naziko bende hatrlayacağım.derin rüya görüyorum ama tek.belirti nu olmasa getek, baska belirtim yok gibi çünkü sadece hafif midem bulanıyor o da havalardan mı bilemedim. ingene var mı gelusme? Nihal_04 yumurtlaman kaçındaydı?