Bfduam Merhabalar arkadaşlar, beraber bekleyelim mi:) Yumurtlama, Çatlama ayın kaçında oldu? Bat ne zaman? Benim normalde 3 ekimdi, yumurtlama geç olduğundan ileri atar mı bilmiyorum. Buyrun beraber bekleyelim. Inş bol pozitifli bi topiğimiz olur 🤲
Kolipayse Bfduam ben bu ay ayin 5 imde adrt olmam getek sogan suyu macum ve isirgan banyosu yaptim ozel bolgeme bakalim adete 11 gun var beklemedeyimm insallah bu ay gelir mucizemjz canim
suslubocu Bfduam merhaba, benim de bat 3 ekim normalde ama 17 Eylülde yumurtlama 19 unda çatlama gördüm sizce bat hangi gün olur hiç ovulasyon takibi yapmamıştım da bu aya kadar.
Bsrazynp11 Bfduam bende 3 ekim kuzum ama ben ovalasyon kullanmadım normal yollardan deniyorum ama eger bu ayda tutmasa adet olduğum gibi siparis vercem insllah senn melegin seninledir .
Bsrazynp11 Bfduam kuzum birşey soracam ozel değilse senn bat ayin 3 u ya yumurtlaman ne zaman oldu . Affedersin ama ben ayin 20 sinden sonra değerlendirdim kacirmisim diye cok korkuyorum
Bfduam Kolipayse ins canım vesile eder Rabbim, çatlama ne zamandı? Isırgan banyosunun fonksiyonu neymiş deneyen mi tavsiye etmisti? Ben içilmesini biliyordum.
Kolipayse Bfduam isirgani kaynatip buhatinin ozel bolgeme gjrmesini sagladim.bu yomtem.rahim.isitma yontemi diye gecoyor kayinvalidem esime bu yontem ile hamile kalmis gprumcemde ayni bu sekikde kaldi 3 aylik hamile suanda
Kolipayse Minik_mucizem2 kasiklarimda ara ara adet agrisi gibi biseyler oliyo onun disinda beyaz akintim var baska bisey yok suanlik
Bfduam suslubocu canım var mı bellirti, farklılık? user124578 derin uyku anlamında mı? yuksell07 lekelenme devam etti mi? Naziko bende hatrlayacağım.derin rüya görüyorum ama tek.belirti nu olmasa getek, baska belirtim yok gibi çünkü sadece hafif midem bulanıyor o da havalardan mı bilemedim. ingene var mı gelusme? Nihal_04 yumurtlaman kaçındaydı?
Minik_mucizem2 Bfduam 6 ekim . Çok merak ediyorum acaba bu ay kimlerin gebelik haberini alacaz diye insaAllah hepimiz hamileyizdir 🤭
Bfduam Bsrazynp11 canım geç oldu biraz benim, 22 sinde oldu, ama herkesin yumurtlama takvim aynı olmaz. Geçen ay adetimin 12.gününde olmuştu, bu ay 16.gününde oldum.