OktayEsenglBa Bir dogum hikayesi de benden kızlar 39+2 de Doğum yaptım. Sabah kontrole gittik ve 3 cm açıklık var dedi ebe ama sancım yoktu alttan baktıktan sonra dakikalar sonra bende belim de agri oluşmaya başladı ve ilk gebeliğim olduğu icin eve gönderdiler saat 3 de geri gelmemek söylediler sonra 5 dakikada da bir belime ağırlar vurmaya başladı takı saat 4 e kadar dayanılmaz değildi sonra şiddetlendi ve açıklığı bile söylemediler bana sonra birden kusmaya başladım kusarken suyum geldi cok sıcak bisey bacaklarıma doğru indi suyum geldikten şiddetli sancılar geldi 4 saat falan cektim yatakta sonra ayağa kalktım ve büyük tuvalet hissi geldi doğuma alındım cok tatlı ebelerim vardı iki tane ikinmaya başladım ama olmuyirdu bebeğin kafasi görünüyordu ama çıkmıyordu Çataldan yere indirdiler diz çöktüm öyle ıkındim sonra geri çatala çıktım karnıma bastırdılar baya bi sonra bir baktım bebeğim agliyor o kadar güzel bir rahatlama geldi ki yeniden doğmuş gibi oldum onu görünce bütün acılarım gitti Allah’a şükürler olsun kesiden hariç yırtılmam olduğu icin dikişlerim cok oldu biraz ama suan iyiyiz biraz uzun oldu daha cok şey var ama herkese hayirli dogumlar olsun insallah 🙏🙏🙏