Hatun58 Anneler hadi tahminlerinizi söyleyin 🤩🤩 çok merak ediyoruz 
Zeyyyn Hatun58 😊sağlıkla gelsinler de gönlünüze göre olsun kız erkek fark etmez ama hissiyat ve duruş öyle geldi bana
Hatun58 Zeyyyn teşekkür ederiz teyzesi tabiki erkek kız ne farkeder zaten böyle bir dünyaya kız çocuk getirmekte kabus gibi olurdu 🤗
Zeyyyn Hatun58 kız öylee deme benimki kız 🤣 İnşallah güzel şeylerle karşılaşır hayat bu hepimiz için imtihan dunyası
Hatun58 Zeyyyn ayy kuzum sakın kötüyü çağırma ben az önce kırmızı oda izledim ya o yüzden böyle dedim sakın kötüyü düşünme balım hayırlı bebişim olsun inşallah 😘
Mericiik https://www.hizliresim.com/ic1mmzy Kızlar 13+5 gebelik bugün bacak arasında bişey göremedik ki bende cok net dümdüz olduğunu gördüm doktor yüzde 85 kız olacak dedi. Sizce ne olacak ? Daha sonra erkeğe dönen var mı
Busra2013 Mericiik bende 12 haftalıken erkek dedı 16 haftalıken kız dedı 20 haftayı beklıom bence erken bıraz bekle 16 da daha net bılınır belkı
Hatun58 zuleyhaemre izlemek istemiyorum ama hayatta olan şeylerede göz yummak istemiyorum ne kadar korkunç insanların böyle şeyler yaşaması