MerveMustafaKaraku [bilinmeyen] oğlum olcak galiba 21 de doktor erkek gibi dedi ama çokta üzerinde durmadım sürprizi olsun bebeğimin bana 😂😂 Şu an 27 yiz. Doktor söylemicem dedi 😂😂sürpriz yapcaz dedi. Erkek olacağının sinyallerini verdi ama
Sehrbn_ Cansum1 ben 16 haftalık öğrendim Kardelen yazan isim 3 haftalık öğrendim yazmış şaşırdım bende
Ozge11 Kızlar ben de bugün 12+5 im 14+1 de randevum var inşaallah biz de görebiliriz cinsiyeti ☺️ Anneler hisseder diyorlar doğru mu sizce ☺️
iremby Ozge11 ben kiz hissediyordum bugun gittim kiz %80 dedi doktor 🙈 esimde hep anneler hisseder senin karninda dedi ilk 2.5 ay bir sey hissetmedim birden kizim diyesim gelip durdu. Oluyor heralde 😁
Ozge11 [bilinmeyen] evet canım senin ikisinde de gönlün var demek ki ikisinden de geçemiyor insan Rabbim hayırlısını versin ☺️💕
BarBeyzazer [bilinmeyen] ikizlerim oluyor 1 kız 1 erkek 14. Haftada oğlumuzu 17 de kızımızı öğrendik 😍🙏
BarBeyzazer [bilinmeyen] çok sağolun Allah hepimize yavrularımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin 😍❤️
Bisaniye [bilinmeyen] valla göstermedi asla 😂 detaylı ultrasona gittiğimde de açmış bacaklarını kendim gördüm aaa erkek mi dedim.
iremby [bilinmeyen] 12+6 haftalik bugun ilk ogrendim doktorum kiza benziyor %80 dedi. Bende bu sene kiz senesi diye duyuyorum ama pek inanmiyorum oyle seylere. Insanlar cevrelerinden 3 5 kisiden ayni cinsiyet duyup bu sene kiz cok erkek cok diyorlar ama 3 5 kisiyle olmuyor o is. Kizida olan var ogluda her sene.
Ozge11 iremby bi ayrım yaptığımdan ya da birini diğerinden daha çok istediğimden değil ama benim de içimden hep aynı şey geçiyor bakalım bende de sizin gibi olacak mı 🤗💕