18_kuzey Kızlaaar canım fena cips istiyor sayıyla yiyorum ama şöyle avuç avuç yiyesim var siz nasıl tutuyosunuz kendinizi😁
AysezulalGvn 18_kuzey valla ben 37 haftalığım şuan aşırkya kaçmadıkça çok canm çeltiğinde yemiştim koca bi paket 😅🤭
bebegimizibekliyoruz1 18_kuzey ayda bir paket anca yerim o da eşim almıyor zararlı diye 😂 dün kendim marketten aldım gizli saklı yarısını yedim bu gün kalan yarıyı yicem eşim mesaide 😂
Dilekcnkn 18_kuzey 3. Gebeliğim hayatımda şurada duyduğum şeyler kadar tuhaf şeyler duymadım yemin ederim 😂😂 valla canım be çektiyse yedim yani merak ediyorum cips yiyince ne olcak bebektemi cips yiyor 😂😂
ArenAsilmomm Dilekcnkn bende çok sevdiğim için araştırdım bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş internete göre 🤔🤔
AysezulalGvn Papatya-Kokusu evet onu yazdıktan sonra bende farkettim 😂😂 ama toplasan 3 pakettir canm çok değil 😂😂
Dilekcnkn ArenAsilmomm Yani 3. Gebeliğim ama hiç olumsuz etkilemedi çok şükür tabi herkesin görüşüne saygım var ama ben pek takmıyorum böyle şeyleri