Minikmucizem1 Ben önce kasikta hissediyordum hep simdi göğsümn altında sanırım dönüş yaptı benim sipa kafası geri yukarı çıktı galiba
Anneyim Minikmucizem1 her yerimde olabiliyor maşallah cok hiçkiriyor kasıkta gögüs altında göbek yanında ama cok hiçkiriyor benim bebek de 31+3
deletedmom734 Minikmucizem1 19+4 teyim henüz bebeği hissedemiyorum sanki!?! Normalmi ilk gebeliğim.... eşimde elini karnıma koyuyor hiçbirşey hissedemiyorum diyor oda çok aceleci 30.haftaları bulmamız lazım sanırım bunun içinmdeğilmi?
Deletedmom434 Minikmucizem1 bende 16. Haftamda pıt pıt şeklinde birşeyler hissediyordum şimdi 21 haftalığız 2-3 dakika sürüyor bazen hareketli olması hıçkırıkmı ayırt edemiyorum henüz 🙈
History deletedmom734 bende sizinle aynıyım daha dün hissettim ilk kez bişey dokunuyor içerden gibi😂Nisa’na hissedecek miyim diye merakla bekliyorum valla
Seydahmet deletedmom734 21 de hissetmiştim ben canım. 23 te de eşim elini koyduğunda hissediyordu. 26 da filan gözle görünür olmaya başladı 😊
Gizemen Bende 18de hissettim şimdi 20yiz pıtır pıtır benim kızım maşallah ilk bebişim:) 20den sonra daha net hissediliyo diyolar inşallah en kısa zamanda hissedersin