Kızlar herkese selam hep bunu yazacağım günü bekledim hep bu zamana kadar pozitif normal doğum hikayelerini okudum sezeryan olanları okumadım bile kendimi o kadar şartladım ki normal doğum yapacağıma ama hayat işte sen istediğin kadar plan yap neyse hikayemize gelelim geçen hafta salı günü rutin kontrol için devlet hastanesine gittim doktorum beni olduğumdan daha fazla muayene etti bi terslik olduğunu sezdim doktorum dedi ki çocuk 4 haftadır hiç kilo almamıs ben ölcümlerinde 4 hafta gerilik görüyorum yatış gerekebilir sen doğru acile git ordaki doktor seninle ilgilenecek dedi neyse gittim ordaki doktora o da baktı evet gerilik var renkli doppler çektir gel dedi çektirip geldim ve bebeğin kordonunda kan akışında herhangi bi sorun olmadığını bebeğimin gelişmediğini söylediler e bu durumda napıcaz dedim istersen eve git istersen gel yatırayım ama doğumunu ben yaptırmam dedi doktor neden dedim gerilik varsa niye müdahale etmiyosunuz yarın gelen nöbetçi doktor bakar duruma hem bide biz öyle her isteyeni sezeryan yapsaydık ohooooo falan diyip güldüler resmen beni alaya aldılar ben şoka girdim apar topar çıktım oradan ertesi gün özele gittim hepsi doğruladılar gerilik var dediler 38 haftalık olan bebek 33 haftalık çıkıyordu acil müdahale gerekir dedi doktor acil sezeryana alınman lazım beni o gün eve göndermedi zaten aç karnına çağırmıstı neyse hemen yatış işlemlerimi yaptılar eşim geldi çantalarımızı getirdi ben anadan üryan soyundum pembe bi önlük verdiler başıma da bir bone yatırdılar sedyeye anneme ve eşime el salladım ağladım daha sonra ameliyathaneye çıktık dedikleri kadar soğuk gelmedi bana buarada hemşireler geldi muhabbet sohbet derken spinal iğnesinin yapılma zamanı geldi iki büklüm sanki yorulmuş gibi otur dediler oturdum iğne asla o kadar da acıtmıyor sadece kemiğe bi ağırlık veriyor vurulurken o kadar vurdular sonra ayaklarıma sıcaklık inmeye başladı ama ben diyorum kesin ben uyuşmadım herşeyi hissedicem diyorum stres yaptım o anda meğerse hemşireler beni batikonla siliyormuş da haberim yokmuş 😂😂😂 sonra doktorum geldi zaten adam baya stresliydi hiç konuşmadı ameliyat boyunca sonrada bi çığlık koptu oğlum mis kokulum doğdu o an bende sanki yeniden doğdum bakıp ağladım yanıma getirdiler kokladım sonra götürdüler giydirmeye bende bundan sonra şartel koptu göğüs kafesimde ağırlık hissetmeye başladım söyledim bana bi sakinleştirici yaptılar sanki kafa bi milyon tansiyon düşük gibi leyla halde bakınıyorum uykum geldi hatta sonra benim de dikişlerimi bitirdiler ve odaya getirdiler oğlumla kavuştuk hiç küveze ihtiyacı kalmamış dünyalar benim oldu 2370 gram doğdu buarada ha bu sonda meselesi de bana ameliyathanede taktılar uyuşukken hissetmedim çıkarırkende tel tokayı saçından çıkarır gibi acı macı yok uyuştururlarkende kemikte baskı oluyor o da ahım şahım bi acı değildi yani ilk yürüyüş de kendimi çok kötüsüne hazırlamıştım ama o da o kadar kötü değildi sadece şuan adet ağrısı çekiyorum birde afedersiniz çişimi yaparken çok zorlanıyorum onun dışında mükemmelim bide depend cidden hayat kurtarıyomuş😂😂😂😂 evet anneler darısı doğuramayanların başına oğlumla biz kavuştukkkk❤️