Ylmaz Dilekcnkn bana suyun cok cok fazla dedi 37 de alınması lazım dedi. Aynı zamanda perinatologa gittim o da öyle dedi
DemetF Ylmaz o olcum aletleriyle surekli takip etseniz keske bazen insulin falan veriyorlar diyetle dusmeyince
Mine-Nur Ylmaz evet sezeryan oldum ama su fazlalığı yüzünden değil safra kesesi taşı yüzünden. Korkmayın inşallah yutak problemi yoktur. Bazen nedensiz su fazla olabiliyor. Benim ki nedensiz di
Sarew Ylmaz yok sezeryan, bebek 1 hafta önden gidiyor iri falan dediler şekerden kaynaklı ama malesefki öyle iri falan değilmiş bilmeden sebepsiz yere sezeryan oldum anlayacağınız.
Ylmaz Sarew işte bende bundan korkuyorum bana da kafası 4 hafta önden gidiyor dediler bir kaç doktora gittim ben ama ilk gittiğim doktor öyle deyince. Hepsi aynı dedi 37. Haftada alınması lazım diye ilki normal dogumdu benim
AycaaT Mine-Nur biz daha 25. Haftadayız inşallah bir problem olmazda bizde dururuz 36 ya kadar erken doğum riski var dedi çünkü
AycaaT Ylmaz inşallah sağ Salim doğar darısı bizim başımıza doktor yutmakla ilgili problemi olabilir dedi su fazla olduğunda inşallah yoğun bakım süreci yaşamayız
AycaaT Kubraozd bana suyun fazla olduğu için taşıman zorlaşacak dedi benim göbek deliğimde aşırı bir ağrı oluyor ayakta kalınca
Sarew Ylmaz baş cevreside önde dediler bize de 2 hafta ama şuan kontrolere gittiğimiz de hep ayı ile uyumlu 3 aylık olucak hiç bir sorun çıkmadı şuana kadar
AycaaT Ylmaz banada kafa yapısı önden gidiyor dedi kilosu boyu perinatoloğa yönlendirdi beni sıvı fazlalığı için
AycaaT Bugün gittim şeker yüklemesine şekerimde normal çıktı %95 sebepsiz su fazlalığı ama içini rahatlatmak istersen perinatolağa git dedi ne yapacağımı bilmiyorum bi şüphe düşüyor insanın içine
Ylmaz AycaaT ben gittim perinatologa o da tüm organlarına tek tek baktı bişey yok dedi ama kalbi delikmiş onu da belki kendiliğinden kapanır belki de daha sonra ameliyat gerekir dedi ama su fazlalığı ile ilgili umarım genetik değildir dedi