candanx ben hastaneden broşür aldım ne götürmeliyiz ne götürmemeliyiz hepsi yazıyordu. lansinoh göğüs kremi var diye hatırlıyordum onu da broşürde belirtmişler getirmenize gerek yok diye.öyle emin oldum. bebek için kıyafet ben de hazırladım 2-3 set.bir takımda fistolu isimli fotoğraf çekimi için yaptırdığım var. yine vereceğim doğumda ama ilk doğumumda olduğu gibi onlar yine acıbadem tulumu giydirecek bence 😀🙈 benim ilk doğumumdan kalma 1-2 kullandığım 5-6 tane hiç kullanışmamış acıbadem tulum ve zıbınları var şapkalar eldivenler vs. ama bebek bezi pişik kremi alt değiştirme örtüsü vs hiç bişey götürmeyeceğim. bebek için sadece özel hazırladığım 2-3 seti götürücem ve pusetini 🤷♀️
candanx bir de acıbadem geleneği, bebeği odaya getiren hemşireye ve anneyi yıkamaya gelen bayana zarf verilir 😀☺️😉
DDG candanx merhaba siz hangisinde doğum yaptınız? Benim de doğum yakında, Türklerde maalesef böyle saçma bir gelenek var, hastane, sağlık söz konusu olduğundan bana böyle bir şey çok ayıp geliyor ama emin de olamadım hazırlamamız gerekir mi diye?
bebegimvebennn MelekEzgi tabiki öyle. Benim 6 civarı dedigim hastanenin verdigi fiyat doktorumun ücreti de yaklasık o kadar. Dediginiz gibi artı dr ücreti de var 👍🏻
Zehraspl Hilal_cskn38 canim akif yilmaza gidiyorum bu gun kontrolum var dogum cok iyi hastane tertemiz hemsireler ilgili Ziyaretçiler de pandemi dolayisiyla kisa sureligine odada kalabiliyo
hope-full Kızlar ben Bursa Acıbadem’e gidiyorum cumartesi kontrolümüz var gittiğimde unutmazsam sorup bilgi alırım Bursa için fiyatlar nasıl paletler nasılmış yazarım buraya 🥰
Bebekbeklerkenn Bebek için her şey düşünülmüş yorumlardan anladıgım kadarıyla eve gelene kadar düşünmüşler her şeyi:)
candanx Bebekbeklerkenn eve gittikten sonra da eve geliyorlar 😀😂 kontrol ziyaretine herşey yolunda mı? yardıma yada herhangi bir bilgiye ihtiyaç varmı vs