Bebekbeklerkenn Acıbadem bebek bakım çantası İçinde neler var yakın zamanda doğum yapan varsa detaylı yazabilir mi acaba:)
Smilend Bebekbeklerkenn ben de acıbadem de doğum yapmayı düşünüyorum Kayseri Acıbadem. Üstte kalsın umarım detaylıca anlatacak bir anniş vardır 🐣
seldaas Bebekbeklerkenn merhabalar ben 6 gün önce doğuö yaptım. Çantanın içinde hastane Çıkışı, mustela pişik önleyici bakım kremi mustela şampuan mustela yağ. Wee baby burun aspiratörü. Yastığı battaniyesini de veriyorlar. Ayrıca bez koymanıza gerek yok prima care bez kullanıyorlar 10 tane vs koyuyorlar sizin lohusa pedinizz bebek için ıslak mendil hepsi onlardan oluyor. Bebeğin üstü pislendiğinde vs kıyafetini değiştiriyorlar onlar da sizin oluyor. Doğumdan sonraki gün anne baba özel yemeği oluyor size özel yemek geliyor o kendinizi baya özel hissettiriyor. Bebek hemşiresi her zaman geliyor geceleri bebekle ilgileniyor emzirme eğitimi veriyor senin hemşirende farklı oluyor. Eğer bebeğin mamaya ihtiyacı olursa onlar karşılıyor ayrıca mama getirmeye gerek kalmıyor. Bu şekilde 😊
seldaas Bebekbeklerkenn bebek bakımıyla ilgili cd veriliyor tüm yapılan bakımlar vs kayıt altına aldıkları doğumdan sonra çocuk doktoru randevunz oluyor kontol gidip geliyorsunuz işitme testi topuk kanı vs alıyorlar
candanx ben 2017 de ilk doğumumu yaptım ikinciyi de acıbadem de yapacağım. eğer acıbadem hastanesinde doğum yapacaksanız anlatayım kızlar. öncelikle bebeğiniz acıbadem bebeği oluyor ayrıcalıklarını hastaneden detaylı öğrenebilirsiniz çeşitli avantajları var. doğumdan sonra şerbetiniz vs ikram ediliyor uygun olduğunuz zamanda bir bayan gelip sizi yıkıyor sonra kuaförünüz odanıza gelip saçlarınızı yapıyor ve eşinizle kutlama yemeği hazırlanıyor akşamında odanıza. bebeğinizin ve sizin hemşireniz ayrı. bebek hemşireniz bebeğinizin bakımlarını yapıyor yıkama sürekli alt değiştirme vs emzirme danışmanınız sizi kontrole geliyor ve emzirme ile ilgili problem varsa çözüyorsunuz 😉 bebeğinizin ilk aşıları ve tahlilleri de yapılıyor size sunulan hediyelerden biri bebek bakım çantası. çanta büyük boy bir çanta içinde pişik kremi mustela losyonu mustela şampuanı bebeğinize yastık battaniye zıbın tulum eldiven şapka bez aklınıza gelebilecek bebeğin ihtiyaç duyacağı herşey var zaten hastane broşüründe bebek bezi ıslak mendil fln götürmemeniz gerektiğini yazıyor ☺️ başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim
Smilend candanx teşekkür ederim tulumların falan üzerinde hep acıbadem logosu mu var :) bebeklere ekstra sigorta yapıyor muyuz yoksa doğumu yaptık diye ilk yıl hediye falan yapıyorlar mı ❤️
candanx Smilend evet giysilerin üzerinde logo var ve hep acıbademde devam etmek istiyorsanız sigorta yaptırırsınız ayrıca 😉👍🏻
Gizemdmr Merhaba, çantanın içeriğini net olarak bilmiyorum ama bana verilen kağıtta bebeğe giydirilen tulum vsnin yıkandıktan sonra geri alınacağı yazıyor.
candanx Gizemdmr benim acıbademde böyle bişey olmadığına eminim. hatta istanbul olamaz 😳🙄 hangi acıbadem sizin dediğiniz ?
Gizemdmr Hatta aynen şöyle yazıyor, bebek banyosu yapıldıktan sonra aileden alınan kıyafetler giydirilecektir, ilk giydirilen Acıbadem tulumu geri alınmaktadır.
candanx Gizemdmr çok enteresan şu an çok şaşırdım orda birçok arkadaşım doğum yaptı hiç böyle birşey duymamıştım. ilk defa sizden duydum şimdi. ben taksim acıbademde doğum yapacağım acıbademden acıbademe birçok şey değişebiliyor ama sgk anlaşması orda var diye mi öyle orda acaba 🤔
MelekEzgi Gizemdmr kendim 2019 Aralık’ta Acıbadem Altunizade’de doğum yaptım. Geçen 1.5 yıl içerisinde 4 arkadaşım daha Acıbadem Altunizade’de doğum yaptı. Hepimiz bebeğimize giydirilen ilk Acıbadem zıbınlarını sakladık. Böyle bir şey yazmalarına çok şaşırdım şu an 🤔
Gizemdmr candanx SGK anlaşması yok Bakırköy’de, farklılık olabilir tabiki kuaför hizmetide pandemiden dolayı verilmiyormuş. 20 bin TL sezaryen
Elvangokmen Gizemdmr 20.000 TL miiiiiii??? Ben Maslak Acıbadem de doğum yapacağım ilk doğumu Fulya da yaptım özel sigortadan sadece indirim uygulanıyor 8700 e falan geliyor epidural sezaryen, onun dışında indirimsiz 13.000 küsür. Sizin doktorunuz hastane doktoru mu? Onun İçin mi bu kadar fark alınıyor acaba? Çok şaşırdım inanın isterseniz müşteri hizmetlerini arayın çok detaylı bilgi veriyorlar zaten 🙏🏻