Artteachermom Bsrazynp11 tamam canım tam adet günümde eve dönüyorum eğer olmazsam birkaç gün bekleyip sonra test yaparım sonucu yazarım 🙏
Bsrazynp11 Fatnur38 bnmde bat 4 ekim kuzum 8 gun var daha bugün dayanamayp yaptim negatif olsaydi silik cikardi ya bence
Artteachermom Bsrazynp11 benim 3 yaşında oğlum var onda Adetimin 4.günü test yapmıştım silik çıkmıştı. belki vardır henüz çıkmamıştır idrarda
Bsrazynp11 Fatnur38 benim hiç belirtim yok ya kuzum her ay kendimi dinler olmayan belirtiler yaratirdim simdi ise hic oyle yapmym
Bsrazynp11 Artteachermom oda olabilir kuzum cok haklısın vala herseyin hayırlısı insallah canm benim bakalim haberlesiriz zaman durmus gbi
Belguzar123 Bsrazynp11 6 ekim bu ay yumurtlama gunlerini cok deyerlendiremesekte icimde cok buyuk bi umut var daha bir hafta olmasina ramen birsuru test yaptim tabiki hepisi negatif ama umudumu kesmiyorum
Bsrazynp11 Belguzar123 sende ben gibi dayanamayip test yapanlardnsn demi ☺️ vla bende yaptim koca negatifi gördüm onuda birak bu testlere yatrcgmz parayı biriktirsek varya kendimize degerlendiriirdik ☺️
Belguzar123 Bsrazynp11 yemin ederim aklimi okudun walla ben interneten 10 tane aliyorum adetim gelene kadar hepisi bitmiş oluyor 😂😂 acaba diyorum piskolojim falan mi bozuldu ama artik okadarda koymuyo negatifi gormek umudumu asla kaaybetmicem ❤️
Bsrazynp11 Belguzar123 ahahha kiz iyi fikir aslinda heee 😁 bendemi ordan coklu alsam nee her defsnda para odemektnse 😁
Ayisigi45 Bsrazynp11 bende 6 ekimi bekliyorum heycanla ama hep olmam gereken günden 2 gün önce oluyorum yani 4 ünü bekliyorum diyelim
Didikom Ayisigi45 canım bir yorumun da kokulu akıntım var demişsin yeni mi oldu devam ediyor mu bende de bugün kokulu akıntı oldu da merak ettim 🤔
Bsrazynp11 Mineilayda Nazmila1978 ZeynepDK cnn34 anneligeadimadim NergizGuney Nihal_04 Muhammedimm user124578 Fatnur38 Umutduru kizlarrrr varmi aranizda regl olan yada nebileyim test yapan hadi haberleselim 🤲
Ceyda000 3 ekimde beklenilen gün ara ara adet sancısı bel ağrısı ve hafif göğüs ağrısı oluyor ama göğüslerde hiç renk farkı olmadı yine olmadı sanırım
Bsrazynp11 Ceyda000 kuzum vla piskolojikmen okadar cok yipraniyozki her ay belirti aramaktan oysa regl le nerdeyse benzer belirtiler iste
Ceyda000 Fatnur38 yani ben daha önce bi gebelik yaşadım onda göğüslerde sızı renkte koyulaşma olmuştu ama herkes olmuyormuş öyle diyorlar
Didikom Selam kızlar🌸 benimde 9 ekim beklemedeyim çokça erken zaten hiçbir belirtim yok 😒 hayırlısı inşallah hepimizin hakkında🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥺