Busraaa127 Sevgili anneler birşey danışmak istiyorum. 12 haftalık hamileyim bugün sağ kasık ağrısı ve belimin sağ tarafı çok agiriyo. Normal mi bu ağrılar. Randevu zamanıma 1 hafta var dayanamadım sizlere sorayım dedim.
Ccgdm Busraaa127 merhaba bende 14 haftalıgim bel.ve kasik ağrısı yaşıyorum ara ara çok normaldir belimiz kalinlasiyor bebekde büyüyor
Zehraspl Busraaa127 canim bebek yukari dkgru ciktigi icin agriyo aramızda 1 hafta var bende 13 hftalik oldum beben yukari ciktikca dahada artar agri
ISakaryal Busraaa127 Eğer ağrı cok hissedilir olduysa ve arada gelip gidiyosa mutlaka doktor’a görünmeni hatta acile gitmeni tavsiye ederim canım .
anneadayii42 Bende cok karin ve kasık agrisi cektim normal dedi doktor rahim büyüyor ondan korkmayin sorun yoktur Allah’ın izniyle insallah
anneadayii42 Busraaa127 rica ederim ben baya adetmişim gibi ağrı hissediyordum herkes diyordu böyle karın ağrısı hamilelikte olmaz falan ama doktor normal dedi sonucta icimizde bir sürü sey değişiyor normaldir insallah korkmayınız 😊🌺
Ccgdm Busraaa127 benimde.ilk gebelik tedirgin olmayın aşırı aşırı olmadığı sürece kasik ağrısı her dönem olabiliyor❤️
Busraaa127 anneadayii42 adet olmuyoruz ama hala belirtileri oluyo 😊 insAllah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza 🥰
Sedaaaa2 Busraaa127 ara ara olduktan sonra hiç kendınızı kasmayın o hafta bendede vardı 16 ya kadar yaşadım hatta doktorm uzun surelı olmadıgı sürece sorun yok dedi
poncikveannesii Busraaa127 sordunuz mu doktora benimde bugün birden başladı sağ kasık ağrısı 14 haftalığım