Hacer188 18 haftalık hamile annişlerim gelin sohbet edelim nasıl gidiyor herşey yolundamı bebisler ne durumda kilo boy olarak🥰💞
Lina2015 Hacer188 bizde 18+3 haftalık olduk herşey yolunda sadece kan pıhtılaşma sı genel olarak herşey yolunda 4 lü tarama istedi doktorumuz pazartesi sonuç öğrenicez
Kibar_uslat Hacer188 benım ikinci gebelık çok kasılma oluyor sağ tarafım daha hareketlerını de hisetmedım 😞siz hisedıyormusunuz
Deletedmom_33 Hacer188 18+1′iz. En son geçen hafta 17+0 da gittim muayeneye 187 Gr idi sorunumuz yoktu. 21+1 de detaylıya gireceğim. Cinsiyetimiz erkek. 2-4′lü testlerimiz temiz 😇 Bazen otururken titreşim vs oluyor karnimda galiba bebek ☺️
Hacer188 Lina2015 benimde kasılmalarim oluyo progestan başlattı tekrardan doktorum hayırlısiyla bı doğsa diye bekliyorum korkuyorum erken gelicek diye
Hacer188 Kibar_uslat evet hissediyorum hareketlerini ama çok değil 3 _4 günde bir anca.kasılmaa için magnezyum verdi oda geçirmedi progestan başlattı
Kibar_uslat Hacer188 ic karnım genısledıgı icin belkıde hısetmıyorum a Protestan dusuk icin degıl mi ?
Hacer188 Kibar_uslat Evwt düşük içinde kullandım 1 ay tekrardan başlattı 18 haftada kasılma çok bekledigimiz bir durum değil dedi şükür 2 gündür kasılmam olmuyor 🤲🤗
bebisinannesi33 Benım bazen adet ağrılarım oluyor progestan kullanıyorum 17+0 baktıgımkzda kılo 175 gram boy 14 cm:) sizlerın nasıl
Hacer188 bebisinannesi33 bebisinannesi33 karnımda bı toplanma oluyor elma büyüklüğünde çok sert oluyo bende bebek sanıyodum ama değilmiş kasılmaymis onun adı 🤗
Merveikratanem Şuan 18 haftalığım geçen hafta cuma gittim 17 haftalıkken bebeklerden biri 197 grm diğeri 205 grm boylarını bilmiyorum ☺️Tek tük tekmelerini hissediyorum biri sol atta diğer sağ üstte
Kubra43 Bizde dün 18 haftalık olduk geçen Cumartesi kontrole gittiğimizde 17+3 tü kasılma için magnezyum yazdı birde kan hapına başladık
bebisinannesi33 Hacer188 ciddi misin o bazen bende de oluyor üstelık aşırı sancıyla beraber🥺 pekı doktor ne yapmanı önerdı?
Hacer188 bebisinannesi33 aaa kuzum senin mesajını görmemişim kusura bakma 🤗Magnezyum verdi toz şeklinde oda geçirmeyince progestan başladım şükür o geçirdi artık eskisi kadar olmuyo bir kez oluyo oda normalmiş 🥰