Aselbeyby 2 günüm kaldi ama hic agrim Nişan gelmedi normal doğum olduğunu nasıl anlarım acaba bilgi veririmisiniz lütfen cok ihtiyacim var 🥺
ahemsiree Son 6 🐣 sabah kontrolümüz var ama ne ağrı ne sancı hiçbir şey yok. Bizimle aynı durumda olan var mı hanımlar 😊
Elifelmas6067_ Şafak 80′di malesef ki 80gün bekliyemedi benim paşa😇27+5 💙5gün öncede dogum yaptım 🤷🏻♀️
Melek-inci11 Elifelmas6067_ bebeğin durumu nasıl acaba cevaplarsanız sevinirim benimde erken doğum riskim var
RabiaKose YoncaD Hevesinizi kırmak istemem ama son ay asla geçmiyor 😂😂😂😂 ne uyuya biliyorsun ne uyanabiliyorsun sağ sola dönmek çok zor 😬 kendimi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye teselli ediyorum 😂😂😂 bu arada son 15 bizim 🥰❤️🥳
YoncaD RabiaKose Inanirim 🤣 Bakalim artiik bizimki gececekmi gecmiyecekmi 🤗 Sagsalim kucaginiza alirsiniz inşallah, çok az kalmis 💕
ahemsiree Cennet4832 doktordan dönüyoruz pozisyona da girmemiş kizce Perşembe günü bir daha çağırdı bakalım o zaman nasıl olcak, sizden durumlar nasıl
Elisa_21 Fatmanur123nrt aynı şekilde benimde düzensiz her gün ağrı ve sertleşme oluyor karnımda ama bir düzene giremedi
Elifelmas6067_ Zhra4242 iyi cok şükür süt felan göturıyorum işte durumu cok şükür iyi yatıyor yogum bakım küvezde