Yamacin-Annesi Kızlar detaylıya gidicem 1 bucuk hafta sonra inşallah randevumu ne zaman almam gerekiyor bide gidenler az bi bilgilendirme yapabilirmi ?
Sulee_ Yamacin-Annesi ben gittim detaylı için bir gün öncesinden almıştım ertesi güne hemen randevu veriyorlar zaten istediğiniz zaman arayıp alabilirsiniz randevu
esmerrmm Yamacin-Annesi ben erbil cakara devlet hastanesinde gitmistim randavuyu 1 ay onceden bakip anca bulmuştum 😅
Nisaaaab Yamacin-Annesi şimdiden alabilirsiniz ben 10 gün öncesinden almıştım çok iyi bir doktor detaycı herşeyini güzelce anlatıyor
Sulee_ Yamacin-Annesi 0216 316 43 43 numara bu ben çok memnun kaldım bayaga detaylı inceliyor konuşması felanda çok kibar memnun kalirsinz
esmerrmm Yamacin-Annesi aynen gitme şansin varsa ozele git hem ayrintili bilgi verir . Ben devlette gittigim icin muayne ederken birsey anlatmadi
Yamacin-Annesi esmerrmm normalde hep Zeynep Kamile gidiyorum ama bakalım detayliyi özele ayırdım inşallah güzel sonuçlar alırım ama kötü birşey yokmuşki söylememiş
esmerrmm Yamacin-Annesi detaylida kordonda kan akisi yavas dedi kan sulandirici yazmişti cnm . Insallah hayirli sonuclar alirsin 😊🙏