UmayGul Salihsaliha acikcasi belimde regl agrisi gibi agri vardi normal sandim ciddiye almadim bir hafta falan cektim kanamam basladi gittim doktor iste dogum sancisi cekmissin anlamamissin dedi. İlk basta nst de sancim cikmadi sonra cikti ben yine anlamadim🤦
Nemusto Salihsaliha adet sancısı gibi ağrı saplandı sabahtan akşama sıklaştı asla geçmedi gittiğimde nst de cıktı
Parsss ZeynepSaremom benımde ıkı hafta gerıden gelıyo bacak boyuda uc hafta ama ne yatırdı ne ilaç başladı ne cıger gelıştırıcı yaptı sadece haftalık kontorıle gıdıyorum nst gırıyorum o kadar cok korkuyorum
ZeynepSaremom Parsss bana gelişim geriliği olan bebeklerde ani kalp durması olabiliyor bebeğin hareketlerini sıkı takip etmelisin demişti ama benimkinin karın çevresi,4 hafta kafası 2 hafta gerideydi.
Salihsaliha UmayGul @Nemusto teşekkür ederim ben de bilmediğim için ne olursa önemli görüp gitmeliyim diye sormak istedim açıkçası. Benim de 28. Haftam. Gecen seneden bir erken doğumum var ama sancısız acilmam olmuştu onda. Sancı nedir bilmiyorum açıkçası. Sertlesmeler olduğunda sanci mi acaba diyordum
Parsss ZeynepSaremom gelişim gerılıgı olarak adlandırmıyor aslında gelısımı devam ediyor ama normalden daha az buyuyerek buda mı gelısım gerılıgı oluyo bılmıyorum cunku gelısım gerılıgı yok demıstı
UmayGul Salihsaliha rica ederim🙏 26.haftada sertlesmeden gittigimde kasilma dedi doktorum ve bebek dogum pozisyonu almisti progestan baslayip magnezyumu ikiye cikarmisti yani sertlesmese kasilma oluyor malesef ki hele ki benim gibi sertlesmeler hic gecmiyorsa
Nemusto UmayGul aa bu sertleşmenin kasılma oldugunu bilmiyodım bak şimdi karnımı ellicem sürekli 😂 takıntı olmaz inş. Arada eşim dokununca demişti dün sert biraz diye sonra geçti ama
UmayGul Nemusto 😂 takinti yapiyor insan istemeden hatta hastanede yattigimda bana firsat vermediler ebeler elleyip durdu doktorum desen ayni😂
UmayGul Nemusto bugun kontrole gittim riskim gecmedigi halde nidicart icin elindeki bitsin daha yazmicam dedi iki gune biter elimdeki ilacta ee dogumu nasil engellicez sadece progestanla olmaz gibi 🥺
Nemusto UmayGul bende yarın gidiyorum. Açılman varmıydı belki durumun iyiyse kesmiştir uzun süreli kullamak iyi değil muhtemelen. Ben pazar günü konuştum doktorla nidicart cok kötü yaptı diye bi tane iç sancı yoksa dedi bire düşürdüm yan etkisi gitti
UmayGul Nemusto acilmam yoktuda riskim devam ettigi icin korktum ilaci birakmaya. Yan etkisi cidden kotu ama sanki ilaci icmesem daha kotu olacak korkuyu ustumden atamiyorum
Nemusto UmayGul rahat olun bende yarın doktoruma bi sorayım belki oda keser bilemiyorum olumlu düşünelim bebeklerimiz için😊🙏🏻
Nemusto UmayGul canım bana bıraktırmadı günde bi tane devamprogestan fitil ikiye düşürdü benim oğlan tombik gidiyo omdan herhalde
UmayGul Nemusto en azindan doz azalmis biraz rahatlarsin tombikligini severim onun☺️ perinatoloji uzmani buldum bakalim yarina randevu aldim ne diyecek. Kontrole ne zaman cagiriyolar acaba bizim haftalarda bisey dediler mi sana