Deletedmom434 ZeynepKeke 35. Haftada bile sezaryen yapan doktor var canım 😊 bebişin kilosu sağlığı iyiyse hiç korkma
ZeynepKeke Deletedmom434 aslında bir risk yok öyle istediğim için yani sıcaklardan bunaldım sıkıldım doğsun kurtulalım bakmaya başliyim diyorum artık 😔
Seqnem ZeynepKeke bana doktorum 38’de alalım dedi diye doktor değiştim. Tatile gidecekmiş önden alırım dedi. Akciğer ve beyin gelişimi için dünya sağlık örgütü bile 39+0 sonrası sezeryan diyor.
AyseFahriYalcn ZeynepKeke acele etme canım en erken 38olmali benim doktorum ne kadar durursa okadar iyi diyor ve 39haftayi planlıyoruz benimde çok zor geçiyor ama yapacak bişey yok sağlıkla gelsinler inşallah
Azrasare Seqnem benimde ikinci gebeliğim ilk kızım 42. Haftada mecburi sezeryan oldu , şimdi tekrar sezeryan olucam erken olsun istemiyorum çapaya gidiyorum umarım 37 38 de alalım demezler 39 a kadar kalsın istiyorum bende sizin gibi
Deletedmom434 ZeynepKeke sıcaklarda hepten geçmiyor hele 😩 Hepimizin bebişi sağlıklı vaktinde gelir inşallah