seval08 Tugbamete sizin de başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum ben de hala unutamadım herkesin fikri farklı tabiki annenizin istediği isimi koymanız daha doğrusu olur ozaman
Elfelf475 Tugbamete her ailede vardır öyle bence önemli olan anne babanın kararı başkalarını dinlemeyin ben ve eşim Ekin istedik laf etti herkes şimdi hepsi daha doğmadan ekin ekin demeye başladı alışırlar alışacaklar başka çareleri yok ☺️
fuunda_3 Tugbamete öncelikle basiniz sagolsun Bence de vefat eden birinin ismini koymak iyi değil derler hem annenizin ismi her seslenisnizde üzülürsünüz yipranirsiniz madem koymak istiyorsunuz duru koyun annenizin istediği isim 😇
Zehra9616 Tugbamete bence el agzina cok takilma el’alem sonucta sen ve ailene odaklan salla gerisinide madem oyle yapsinlar koysunlar okadar degerliyse bu konu onlar icin
annesinin_beybisi Tugbamete isim konusunda birsey diyemem ama sizin adınıza çok üzüldüm annenizi erken kaybetmişsiniz bu hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birini yaşamışsınız mekanı cennet olsun o hep sizin yanınızda fiziken olmasa da 🙁
Tugbamete annesinin_beybisi amin çok sağolun 🌸 malesef ki annemde çok gençti evden işe diye çıktı ve ölüm haberi geldi bilseydim kapıları kitlerdim dizimin dibinde otur derdim ama dönüşü yok makesef 😔