Tugbamete Yani gerçekten şu insanlar, insanlarımız… Cidden üstlerine vazife olmayan her konuda ne kadar da bilmiş bilmiş konuşup öğüt verip üzerine bir de etiketleme yapıveriyorlar. Siz şu an zaten hassas bi süreçtesiniz, zaten kaybınız çok ani olmuş yas tutuyorsunuz bi yandan. O yüzden çevresel konuşmalara daha duyarlı hale gelmiş olabilirsiniz. Ancak hissiyatınız, bu konudaki düşünceleriniz gayet net. Annenizle de konuşmuşsunuz zaten konuyu ve birlikte güzel bir isim bile düşünmüşsünüz. Bu hayat sizin, doğacak bebek de sizin. Dokuz ay karnımızda taşıdığımız bebeğimizin adına da çevre karar verecekse bırakalım biz yaşamayı onlar nasıl olsa bizim adımıza her şeyin en iyisini biliyorlar (!) Yanlış anlamayın lütfen çevreye tüm kızgınlığım. Zamanında beni de birçok hayatımla ilgili konuda mutsuz olacağım kararlar almaya ittiler. Boyun eğmedim, dikbaşlı oldum, ama çok şükür sonunda mutlu oldum ve bu hayat benim diyebiliyorum. Bir noktadan sonra çevremdekiler de onların söylemine göre hareket etmediğimi çok iyi anladıkları için ya da ben de ciddi anlamda duymamayı becerdiğimden bana da bir şey diyemez oldular. Demem o ki, o insanlar için belki 15 dakikalık bir dedikodu mevzusu olacak kararınız. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz, günün sonunda kararınızla mutlu olup olmadığınız. Annemizle olan bağımızı da en iyi biz biliriz, kalbimizdeki hissiyatını yerini en iyi biz biliriz. Duru değil, annenizin ismi değil başka bir isim de koymak isteyebilirdiniz. Bu sizin annenize olan sevginizi, bağınızı azaltmazdı. Çevreye kulağınızı tıkayın, kalbinizin ne istediği gayet net 🤗