B-33 Kızlar ben 4 aylık evliyim bebiş istiyoruz bir aydır korunmuyoruz doktor ikimizdede bir sıkıntı olmadığını söyledi kolaylastırması için ve yumurtlama düzenli olması için duphaston ve omepa Q10 verdi ınu kullanıyorum doktor reglimin 15. Günü yumurtlamam olacağını söyledi 22 eylül yumurtlma günüm yani sizce yumurtlama varmı 24 ünde çatlama varmı ? Doktora attım fotoğrafı yumurtlama olmuş dedi https://resimyukle.io/d/bf6gDdnwQOcggBGvmek9h99NzbLygxLfgrCsNrQgaCo3LWtlzvGH1d9PBFehLmWa
FDK2835 B-33 yumurtlama olmuş 24 te de silikleşmiş çatlama var galiba mutlaka değerlerin eşinize ceviz Fındık fıstık antep fıstığı incir gibi ballı kür yapmanızı tavsiye ederim hatta sizde yiyin 🤲🙈
FDK2835 B-33 2 pozisyonu çok tavsiye ediyorlar. Biri yüz üstü yatarak ilişki diğeri köpek şeklinde. Eşiniz hemen çekilmesin daha sonra siz 10 dakika o şekilde kalın. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Biz hep abdest alıp bir dua vardı onu okurduk.
Zmg7 B-33 22-23 tam yumurtlama bence kesinlikle değerlendirin. Çatlama İçin de 25i bir daha test yapın. Bu testler gerçekten işe yarıyor inşallah gönlünüze göre bekletmeden olur 🤲