Zeynepgl Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım 🙈 herkese sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip, bebeğine kavuşmasını diliyorum 🙏🏻 Biz henüz hiç doktora gitmedik 2 gün oluyor öğreneli ,Sizce ne zaman gitmeliyim ?kimisi 1 hafta bekle 1 ay tamamlansın diyor 🥰😊
aksu5334 Zeynepgl naçizane fikrim doktora gitmeden 2 gün arayla gebelik testi yaptır 3 kez sağlık ocağı yapıyo ücretsiz. Sonra doktora git. Bhcg değeri 3000lerde gelince git kese bebek kalp atışı git gel yapmazsın🙂 sağlıkla gelsin
Gulerdemr01 Zeynepgl merhabaa tam 6 haftalikken git Canım hem keseyi hemde kalp atışını dinlersin 😊ben öyle yaptım bir alttan bakmak isterse baktirma karından baktr.
Zeynepgl Aycaaa571 Aycaaa571 3 tane test yaptım 3ü pozitif gebelik var belirti de var ama yinede dediğiniz gibi yapıcam :) teşekkür ederim canım❤️
Zeynepgl Flyderndkk yok canım yaptırmadım hiç gitmedim doktora randevu aldık önümüzdeki hafta gidicez tahminim o zaman da 1 ayı geçmiş olucak 😊 test yaptırıp muayene olucam 🥰
Zeynepgl Gulerdemr01 Gulerdemr01 Tamam canım çok teşekkür ederim 3 kere eczaneden test alıp yaptım hepsi pozitif ama insan bir an önce kan testinde de görmek istiyo şaşkınım çünkü inanamıyorum 🙏🏻😂 🥰
Gulerdemr01 Zeynepgl ahhaah kıyamam ya hersey gönlünce olsun git sağlık ocağına kan ver sonra 6 haftalık oldnmu doktor arastr sonra git muayeneye kese ve kalp atışı için Rabbim sağlıkla versin kucağına 🤗😇😍
Zeynepgl Gulerdemr01 Gulerdemr01 😍 çok teşekkür ederim canımm seninde herşeyin gönlünce olsun 🙏🏻 Dediklerini uygulıycam Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😍🥰